Belediye Başkanı Özkan: 'Karacabey'de 2018'i yol yılı ilan ettik' - BURSA

Belediye Başkanı Özkan: "Karacabey'de 2018'i yol yılı ilan ettik" - BURSA - Detaylar - Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan'ın açıklaması"Karacabey'de 2018'i yol yılı ilan ettik" - Karacabey Belediye Başkanı Özkan: - "2018 yılını yaptığımız araştırmalar neticesinde vatandaşlarımızın en çok şikayet ettiği yol alanındaki düzenlemelere ayırdık"BURSA (AA) - Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, 2018 yılını vatandaşların en çok şikayet ettiği yol sorunlarını gidermeye ayırdıklarını söyledi.

Özkan, Karacabey Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Şen'le beraber şehir içinde ve kırsal mahallelerde yapılan çalışmaları inceleyerek bilgi aldı.İncelemelerinin ardından gazetecilere açıklamarda bulunan Özkan, belediye ekiplerinin şehir merkezinin yanı sıra dört kırsal mahallede çalışma yürüttüğünü belirtti.
Yapılan çalışmalarla Karacabey'in çok geliştiğini dile getiren Özkan, şöyle konuştu:"Bir taraftan İstanbul - İzmir otoyol çalışmaları, bir taraftan da merkezde ve kırsalda Büyükşehir Belediyesiyle beraber gerçekleştirdiğimiz altyapı çalışmaları devam etmekte. Bunun yanı sıra yıllardır vatandaşlarımızın arzusu olan elektrik hatları yer altına alınmaktadır. Artan nüfusla beraber inşaat çalışmaları da ilçemizde hat safhadadır. Gerek altyapı çalışmaları gerekse inşaat çalışmaları neticesinde yollarımız bozuldu. Biz de bu kapsamda 2018 yılını yaptığımız araştırmalar neticesinde vatandaşlarımızın en çok şikayet ettiği yol alanındaki düzenlemelere ayırdık. 2018’i yol yılı ilan ettik."
Salda Şehir İçi 

26 Nisan 2018 Perşembe günü yayınlandı