Belediye Başkanı Çiftçi, İHA kameramanı oldu

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin eline kamerayı alıp gazetecileri çekmesi
Kutlay Kamera Çekim Çalışan Gazeteciler Irak 

-çekim yaparken konuşmaları
-Başkan Çiftçinin kullandığı kameranın görüntüleri
-onu çekmeye çalışan gazeteciler
-ağaç diken gazeteciler
-Başkan Çiftçi röportaj
-gazetecilerle röportajlar
-detaylar

( ŞANLIURFA ) - Gazetecilerin ağaç dikim etkinliği, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi tarafından İHA kamerası ile görüntülendi ŞANLIURFA

- Şanlıurfa’da gazeteciler 10 Ocak Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla ağaç dikti. Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ise İHA kamerası ile ağaç dikimini görüntüledi. Şanlıurfa’daki gazeteciler 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen programda ağaç dikti. Programa Şanlıurfa’da görev yapan yerel ve ulusal basının mensupları katıldı.
Gazeteciler ellerine kürek alıp ağaç dikerken, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ise İHA kamerasını alarak, ağaç diken gazetecileri görüntüledi. Başkan Çiftçi profesyonel bir gazeteci gibi kayıt yaparken, habercilik refleksiyle ağaç dikmeyi bırakan bazı gazeteciler ise kendilerini görüntülemeye çalışan Başkan Çiftçi’yi çekti. Kayıt sırasında güneşi arkasına almayı ihmal etmeyen Çiftçi, çekim konusunda iyi olduğunu dile getirdi. "Onlar biraz ağaç diksin, biz çekelim" Gazetecilerin 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayarak konuşmasına başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Öncelikle gününüzü kutluyorum. Hepimiz memleketimize, bu güzel topraklara hizmet ediyoruz. Şanlıurfa’nın en büyük sosyal yeşil alan projesi olan GAP Vadisi'ndeyiz. GAP Vadisi'nde bir buçuk ay önce başlattığımız ağaç dikimi şu anda devam ediyor. Nisan sonuna kadar da devam edecek. 2 milyon ağacı ve bitkiyi toprakla buluşturuyoruz. 3 milyon 500 bin metrekarelik yeşil alan çalışmamız yürütülüyor. Ben katkı veren tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Sizin de gününüz kutlu olsun. Her gün, her programda onlar da bizimle koşuşturmanın peşindeler. Hepsiyle çok karşılaşıyoruz. Bu gün de onları günü dedik. Onlar biraz ağaç diksinler, biz çekelim dedik. Böyle bir fikir aklıma geldi. Biraz da kameradan allarım. İnşallah güzel çekim olmuştur” ifadelerini kullandı. Gazeteciler ise ağaç dikmenin önemine vurgu yaparak böyle anlamlı bir günde organizasyonu tertipleyen Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.
10 Ocak 2018 Çarşamba günü yayınlandı