Bekaroğlu: Erdoğan Türkiye'nin ustasıdır

Milletvekili adaylarını belirlemek amacıyla 55 bölgede önseçim kararı alan CHP'de, seçim süreci pazar günü tamamlandı.
Parti Meclisi Türkiye Milletvekili Recep Tayyip Erdoğan 


Daha önce CHP'ye üye olur olmaz Parti Meclisi'ne kadın kontenjanından direkt olarak giren ve seçimlere de önseçim olmadan, kontenjandan girecek olan Bekaroğlu, CHP'de yapılan ön seçimi değerlendirdi.

DİĞER PARTİLERE ÖRNEK OLSUN
Halk Tv'de CHP'de yapılan ön seçimlerle ilgili açıklamalarda bulunan Bekaroğlu ' CHP'deki ön seçimler demokrasinin işlemesi açısından son derece önemli ve tarihi bir olay. CHP siyasi partiler arasından tek ön seçim yapan parti CHP'dir. CHP'de yapılan ön seçim diğer partilere de örnek olsun. ' dedi.

ERDOĞAN ANKETLERİN USTASIDIR
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ' Türkiye'deki anketlerin ustası ' olarak tabir eden Bekaroğlu ' Anketlerin ustası Erdoğan'dır ve bunu herkes bilir. Her hafta ne oluyor, ne olmuyor mahalle mahalle izliyor. Ve bunu nasıl ters çeviririm onun derdinde. ' dedi.


Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
30 Mart 2015 Pazartesi günü yayınlandı