Bedava Hamsi İzdihamı

Bursa'daki bir balık firması şehir merkezinde bedava hamsi dağıttı. 1 saatte kapışılan 8 ton balığın dağıtımına Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da katıldı.
Belediye Başkanı Mustafa Dündar 


Bursa'daki bir balık firması, Şehreküstü Meydanı'nda bedava balık dağıttı. Vatandaşlar balıklardan alabilmek için birbirleriyle yarıştı. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da kasalardan poşetlere balık doldurarak vatandaşlara dağıtılmasına yardımcı oldu. Görevliler izdihamın önüne geçmek için sık sık, ' Herkese yetecek kadar var ' diye ikazda bulunmak zorunda kaldı. Yaklaşık 8 ton balık bir saatte bitti.

Balık sezonunun açıldığını ve bu yıl bolluk yaşandığını ifade eden Dündar, ' Bursa'daki balıkçılık firması, yakaladığı balıkların bereketini halkla paylaşmak istedi. Biz de onlara destek olduk. Şehreküstü Meydanı'nda bu balıkları bedava dağıtıyoruz. Firmaya teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki süreçte yine bu balık akımlarından vatandaşlar faydalanacak. Osmangazi'deki değişik mahallere gidilerek bu balıkları vatandaşlarımızla paylaşacağız. Bu gün 8 ton balık dağıtıldı ' dedi.

Firma sahiplerinden Ömer Kocaman ise, bu yıl yaşanan balık bereketini vatandaşlarla paylaşmak istediklerini ifade ederek, ' Yaklaşık bir ay içinde toplam 100-120 ton hamsiyi Bursa ve ilçelerinde dağıtmayı planlıyoruz ' diye konuştu.
25 Eylül 2012 Salı günü yayınlandı