Batman'da TOKİ konutlarının hak sahipleri belirlendi

- Kura çekimine gelen vatandaşlar - Kuraların çekilmesi - TOKİ Başkanlığı Proje Uzmanı Sibel Hanoğlu Işık ile röportaj - Türkiye Emekliler Derneği Batman Şubesi Başkanı Hüseyin Ekmen ile röportaj - Vatandaşlardan Özlem Akkurt ile röportaj - Vatandaşlardan Sehile Erkoyuncu ile röportaj - DetaylarBATMAN (AA) - Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Batman 'da yapılacak 600 konutun hak sahipleri kura ile belirlendi.Çevre ve Şehircilik Bakanlığı koordinesinde TOKİ Başkanlığı tarafından inşa edilecek 600 konut için 19 Mayıs Atatürk Kapalı Spor Salonunda noter huzurunda kura çekimi yapıldı.Kura çekiminde vatandaşlar heyecan yaşarken adı okunanların sevinçten ağladığı görüldü.
TOKİ Başkanlığı Proje Uzmanı Sibel Hanoğlu Işık, yaptığı açıklamada, konutların 180'inin 3+1, 420'sinin ise 2+1 olarak inşa edileceğini söyledi.

Konutlar için hak sahiplerinin belirlenmesi için kura çekildiğini ifade eden Işık, konutların inşasına TOKİ tarafından belirlenecek bir tarihte başlanacağını belirtti.
Işık, projenin ihale aşamasında olduğunu dile getirerek, konutların hak sahiplerine hayırlı olmasını diledi.Kurada adı okunan ve sevinçten ağlayan 2 çocuk annesi Özlem Akkurt, mutlu olduğunu söyledi.

Akkurt, "Allah olmayanlara da versin inşallah. Çok heyecanlıyım." dedi.

Çekim Allah Kura Çekimi 

20 Mayıs 2019 Pazartesi günü yayınlandı