Batı'da oy kullanma işlemi sona erdi

İZMİR
Belediye Başkanı Belediye Meclis Üyesi Meclis Üyesi Yerel Seçimler Yerel Seçim 

-sandıkların açılması
-Oyların sayılması
-
-KARABÜK
-sandıkların açılması
-Oyların sayılması
-
-DENİZLİ
-sandıkların açılması
-Oyların sayılması
-
-ANTALYA
-sandıkların açılması
-Oyların sayılması
-
-TEKİRDAĞ
-sandıkların açılması
-Oyların sayılması

(YURT - TOPLU)KARABÜK

- Karabük'te sabah saatlerinde başlayan yerel seçimler için oy verme işlemi 17.00 itibariyle sona erdi. Karabük Merkez dahil ilçe ve köylerde 734 sandıkta 177 bin 920 seçmen tarafından kullanılan oyların sayımları başladı.
DENİZLİ

- Denizli’de 754 bin 368 seçmenin 2 bin 510 sandıkta, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi için kullandığı oylar saat 17.00 itibarıyla sayılmaya başladı.
Denizli’de 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi için vatandaşların saat 08.00’da başladığı oy kullanma işlemleri saat 17.00 itibarıyla sona erdi. Denizli genelinde 2 bin 510 sandıkta 754 bin 368 seçmen sandığı gitti. Güvenlik kuvvetlerinin sandıkların bulunduğu okul ve binaların çevrelerinde aldığı güvenlik önlemleri ile vatandaşlar oylarını güven ve huzur içinde kullandı. Büyükşehir Belediye Başkanı, ilçe belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlar için kullanılan oylar, sayılmaya başlandı. Kentte bazı seçmenler sabah saatlerinde sandıklar önünde uzun kuyruklar oluştururken bazıları ise, depreme yakalandı. TEKİRDAĞ

- Tekirdağ'da sandıklar kapandı sayımlar başladı.
Saatlerin 17.00'ı göstermesiyle Tekirdağ'ın Merkez ilçesi Süleymanpaşa'da sandıklar kapandı ve oyların sayımına başlandı.
31 Mart 2019 Pazar günü yayınlandı