Başkomiser Recep Can, Bakan Bayraktarın Oğullarının Ofisini Bastı

Başkomiser Recep Can, Bakan Bayraktar'ın oğullarının ofisini bastı. Saatlerce arama yaptı. Hiçbir şey bulamayınca telefonla 'Bakan'ın ofisini de ara' emrini aldı. Üzerindeki polis yeleğini çıkarttı ve bakanın ofisini de arayarak suç işledi.
Erdoğan Bayraktar Trabzonspor Abdullah Oğuz 


Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın oğulları Abdullah Oğuz ve Ahmet Hamdi Bayraktar'ın ofisinin aranmasında büyük bir skandal yaşandı. Bakan Bayraktar'ın oğullarının bulunduğu ofisin kamera kayıtlarına yansıyan görüntülerde polisler sabah saat 07:27'de ofise geldiler. Ekipler üçüncü kattaki ofisi didik didik aramaya başladı. Bu sırada Başkomiser Recep Can bacak bacak üstüne atarak, elinde tesbihle operasyonu yönetiyordu.

ŞİKEYİ DE BEN YÖNETTİM


Arama tam beş saat sürdü. Bu süre boyunca etrafa talimatlar yağdıran, tesbihini sallayan ve ofis çalışanlarına söylettiği lahmacunları yiyen Recep Can, arada ofiste bulunan görevlilerle de sohbet etti. Can ' Bu da bir şey mi? Ben ne operasyonlar yaptım. Şike operasyonunu da ben yönettim ' diye konuştu. Bunun üzerine ofisteki çalışanlardan birisi ' O zaman Trabzonspor'un kupasını verin ' diye espri bile yaptı. Operasyon bu şekilde devam ederken, görevli memurlar ofiste aradıkları şeyi bulamadıklarını Can'a bildirdi. Can ise bunun üzerine telefonla birisini aradı. ' Efendim aradığımız bulamıyoruz. Ne yapalım? ' diye durumu bildiren Can aynı zamanda dördüncü katta ise Bakan Erdoğan Bayraktar'ın ofisinin de olduğu bilgisini hatırlattı.

EMİR BÜYÜK YERDEN

Bunun üzerine Can'a ' Bakanın ofisine de girin ' emri geldi. Saatler 12.42'yi gösterirken Can üzerindeki polis yeleğini çıkardı ve kanunen yasak olmasına rağmen dokunulmazlığı bulunan bakanın ofisine girdi. Üstelik bakan hakkında bir soruşturma şüphesi bile bulunmuyordu. Aralıklı olarak iki kere ofise giren Can toplamda 20 dakika kadar Bakan Bayraktar'ın ofisinde arama yaptı. Bayraktar'ın ofisinde yaptığı aramada da bir şey bulamayan Başkomiser Recep Can ile beraberindeki polisler, Abdullah Oğuz Bayraktar'ı gözaltına alarak binadan ayrıldı.
Abdullah Oğuz Hakkında
Yapımcı, yönetmen, senaryo yazarı Abdullah Oğuz 1958 yılında İstanbul’ da doğdu. Marmara Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’ ni bitirdi. 1983 yılında New York’ ta ANS International’ ı kurdu. 1987’ de prodüksiyon işine girip, posta ile alışveriş şirketi için geliştirdiği video katalogu, dergi aracılığıyla gerçekleşenden yüzde 65 daha fazla satış sağladı. Dünyada ilk kez uygulanan bu pazarlama konseptinin başarısı “Wall Street Journ...
devamı
23 Aralık 2013 Pazartesi günü yayınlandı