Başkent'teki feci kazada can veren 4 kişi son yolculuğuna uğurlandı

Tabutlardan detaylar
Başsağlığı Cenaze Trafik Kazası Yüksek Gerilim Cenaze Namazı 

-Cenazeden detaylar
-Cenaze namazından detaylar
-Vatandaşlar ile röp.
-Tabutların taşınması ve detaylar
-
-NOT: Görüntü geçecek

( ORDU )- Ankara’da kaza yapan Ordulu işçiler, memleketlerinde toprağa verildi ORDU

- Ankara’nın Polatlı ilçesinde dün meydana gelen trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Ordulu 4 işçi, gözyaşları ile son yolculuğuna uğurlandı. Olay, dün sabah 05.00 sıralarında Polatlı ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yüksek gerilim işinde çalışmak üzere geçtiğimiz akşam Ordu’dan Antalya’ya doğru yola çıkan Oktay Ev (38) idaresindeki kamyonet kaza yaptı. Kazada, sürücü ile birlikte araçta yolcu olarak bulunan elektrik işçileri Yılmaz Sofuoğlu (44), Ertuğrul Sofuoğlu (19) ve Serdar Çayır (30) olay yerinde hayatını kaybetti. Baba oğul aynı kaza öldü Dün sabah saatlerinde meydana gelen kazada hayatını kaybeden Ordu Gölköy nüfusuna kayıtlı 4 kişi, otopsileri tamamlandıktan sonra Ordu’nun Gölköy ilesine getirildi.
Kazada ölen 4 kişiden baba-oğul Yılmaz ile Ertuğrul Sofuoğlu da aynı araçta can verdi. Gölköy ilçesi Kale Mahallesi’nde Kale Camii'nde öğle namazına sonrası kılınan cenaze namazının ardından hayatını kaybedenler toprağa verildi.
Cenaze törenine, binlerce vatandaş katıldı.
Vatandaşlar ise, kazayı duyduklarında üzüldüklerini belirterek, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dilediler. (SK-MAY-
14 Ekim 2018 Pazar günü yayınlandı