Başkent’te korkunç olay...Pompalı tüfekle annesini öldürdü

Binadan görüntü
Sağlık Ekibi Cenaze Alabalık Sağlık Ekipleri Pompalı Tüfek 

-Ağlayan aile yakınlarından görüntü
-Cenaze aracından görüntü
-Genel detay

( ANKARA -ÖZEL) ANKARA

- Başkent’te bir anda cinnet getiren bir şahıs, pompalı tüfekle annesini öldürdü. Olay, Ankara’nın Mamak ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S. İ. saat 10.00 sıralarında, 990 Sokakta bir apartman dairesinde ikamet eden annesi Z. İ.’nin evine geldi. Belli bir süre sonra anne ve oğlu tartışmaya başladı.
Biranda alevlenen tartışma sonucu, oğul S. İ. evde bulunan pompalı diye tabir edilen tüfeği alarak annesine doğrulttu. Anne bir türlü oğlunu sakinleştiremedi. Aniden cinnet getiren S. İ. tüfeği ateşleyerek annesini vurdu. Pompalıyla annesini öldürdü Silah sesini duyan komşular hemen eve koştu. Şahıs kapıyı açmayınca, durum polis ve sağlık ekiplerine bildirildi.
Olay yerine kısa sürede çok sayıda polis ve sağlık ekibi intikal etti. Sağlık ekipleri polis eşliğinde binaya çıktı. Annesi vuran S. İ. ise polisleri görünce kapıyı açtı ve teslim oldu. Sağlık ekipleri, kanlar içinde yerde kalan 2 çocuk annesi Z. İ.’nin öldüğünü tespit etti. Aile yakınları sinir krizi geçirdi Ekipler durumu savcı ve Olay Yeri İnceleme birimine bildirdi. Savcının inlemelerinin ardından olayla ilgili deliller titizlikle toplandı. Toplanan deliller sonrası annenin cenazesi Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken, ailenin yakınları evin önüne akın etti. Evin önünde toplanan kalabalık arasında sinir krizi geçirenler ve gözyaşlarına hakim olamayanlar vardı. Öte yandan annesini öldüren S. İ., yakın zamanda evlendiği ve ardından boşandığı öğrenildi. Polisin olayla ilgili çalışmaları devam ediyor.
23 Temmuz 2018 Pazartesi günü yayınlandı