Başkan Taban'dan İnegölspor'a ziyaret

Ziyaretten görüntü
Play Off Şampiyon İşadamları İnegölspor Kışla 

- Belediye başkanının konuşması
- İnegölspor Başkanının konuşması

( BURSA - HD) BURSA

- İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, son haftalardaki performansıyla dikkat çeken İnegölspor’un yönetim, teknik heyet ve futbolcularıyla bir araya geldi. Eyüp maçı öncesi sporculara destek mesajları veren Taban, tatlı ikramında bulundu. Belediye Başkanı Alper Taban, son haftalarda yakaladığı çıkışla play off adına önemli puanlar elde eden İnegölspor’u ziyaret etti. Çarşamba günü evinde oynayacağı Eyüpspor maçının hazırlıklarını sürdüren Bordo Beyazlı ekiple kulüp tesislerinde yapılan antrenman öncesi bir araya gelen Başkan Taban, zorlu karşılaşma öncesi başarılar dileyerek tatlı ikramında bulundu. "Takdiri hak ediyorsunuz" Bugün 13.00’da gerçekleşen ziyarette, Alper Taban’a AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan ve parti yöneticileri de eşlik etti. Başkan Taban’ı kulüp tesislerinde İnegölspor Başkanı Münür Kanar ile yöneticiler karşıladı. Tesislerde antrenman öncesi teknik heyet ve sporcularla görüşen Alper Taban, burada bir konuşma da yaptı. Son haftalardaki performansıyla İnegölspor’un takdiri hak ettiğini ifade eden Taban; “Öncelikle İnegölspor’u gerçekten yürekten kutluyorum, tebrik ediyorum. Başkanımızı, yönetimini, ekibini tebrik ediyorum. İyi gidiyorsunuz. Özellikle son iki maçtaki performans ve bulunduğunuz pozisyon itibariyle takdiri ve tebriki hak ettiğinizi ifade etmem lazım” dedi.
Yaklaşık 3 aydır Belediye Başkanı olarak görev yaptığını hatırlatan Taban, “Hakikaten büyük bir şehirde yaşıyoruz. İnegöl her ne kadar ismi ilçe olsa da, 257 bine ulaşmış resmi nüfusuyla koca bir şehir. Birçok ilden büyük bir şehir. Öncesinde de Başkan Yardımcısı olarak görev yaptığımız için Başkanlık ayrı bir şey, başkan yardımcılığı farklı şey. Bu üç aylık zaman diliminde bir kez maça geldiğimi hatırlıyorum. En son burada liderle oynadığınız maçta gelmeyi arzu ettim ama o gün İstanbul’daydım. Gecesinde de şehidimiz vardı” diye konuştu.
“Canı gönülden sizleri seviyor ve destekliyorum” İnegölspor’a bundan sonra daha fazla vakit ayıracağını da vurgulayan Belediye Başkanı Alper Taban; “Yoğun bir geçiş sürecinin devamında artık işlerimizi biraz rutine aldık. Yani bu süreç içerisinde sizin yanınızda olmamak, İnegölspor’u takip etmiyor anlamı çıkarmasın. Canı gönülden sizleri seviyorum ve destekliyorum. Aynı şekilde yöneticilerimiz, teşkilatımız. İnegöl sizi seviyor ve sahipleniyor. Ben sizlere canı gönülden başarılar diliyorum. Kendinize inanın. Bu güç kuvvet sizde var. İnanın bütün iş motivasyonu, ekip ruhunu sağlamakta. Yani ekip olamazsanız, içiniz de huzursuzluk varsa, pozitif bakmak lazım, pozitif düşünmek lazım. Benim şahsi olarak hayata bakışımda böyledir” açıklamalarında bulundu. “Şampiyon olacağız, hissediyoruz” İnegölspor Başkanı Münür Kanar ise Belediye Başkanı Alper Taban’ın ziyaretinden dolayı çok memnun olduklarını ifade ederek; “Topçu kardeşlerimiz sürekli Belediye Başkanımızın ziyaretini soruyorlardı. Başkanımız geldi. İnegöl halkı olarak biz bir bütünüz. Cenazede de, düğünde de, toplumun her köşesinde de biriz. İnanın İnegöl halkı da, işadamları da, protokolde İnegölspor’un başarısını konuşuyor. Bizde bu başarının sağlanması için elimizden geleni yapıyoruz. Sağ olsunlar bugün Belediye Başkanımız, AK Parti İlçe Başkanımız ve meclis üyelerimiz bizleri ziyaret ettiler. İnşallah bundan sonra sürekli yanımızda olacaklar. Bundan hiçbir şüpheniz olmasın. Sizler elinizden geleni yapın, Belediye Başkanımız, AK Parti İlçe Başkanımız ve meclis üyelerimiz ellerinden geleni yapacaklar. Bizde elimizden geldiği kadar çalışıyoruz. Bundan hiç şüpheniz olmasın. Yeter ki siz İnegöl halkını mutlu edin. Defalarca Play-Off dedik. Bakın neden olmasın, şampiyon olacağız. Bunu hissediyoruz. Çünkü size güveniyoruz. Siz bunu başaracak güçtesiniz” açıklamalarında bulundu. Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Alper Taban, takım kaptanı Kemal Hastürk’e tatlı yedirdi. Takımdaki diğer sporculara da tatlı ikram edildi. (FÇ-UGR)
14 Şubat 2018 Çarşamba günü yayınlandı