Başkan Poyraz'dan Çekmeköy metrosu ile ilgili müjde: 'Çekmeköy metromuzu Ağustos ayında açıyoruz'

Parktan detay görüntü
Mescid Yürüyüş Yolu Havai Fişek Gösterisi Metro Durağı Havai Fişek 

-Konserlerden görüntü
-Ahnet poyrazın konuşması
-Havaifişek gösterisi kurdela kesimi
-Genel detay

( İSTANBUL ) Başkan Poyraz'dan Çekmeköy metrosu ile ilgili müjde: "Çekmeköy metromuzu Ağustos ayında açıyoruz"- Cemal Güngör Parkı Gökhan Tepe konseri ile açıldı- Parkın açılışı görkemli bir törenle gerçekleşti İSTANBUL

- Çekmeköy Belediyesi tarafından yenileme çalışmalarının tamamlandığı Cemal Güngör Parkı görkemli bir törenle açıldı. Açılışta ünlü sanatçı Gökhan Tepe de konser verirken, açılışta konuşan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz; "Çekmeköy metromuzu Ağustos ayında açıyoruz" dedi.
Açılışı gerçekleşen parkta amfitiyatronun yanı sıra oyun grupları, aletli jimnastik alanları, amfi tiyatro, travers koşu ve yürüyüş parkuru, mescid, tuvalet, yağmur barınakları ve kır kahvesi yer alıyor. Çekmeköy Belediyesi, 46 bin metrekare ile ilçenin büyük parkları arasında yer alan ve Alemdağ, Ekşioğlu ve Taşdelen’de oturanlar tarafından yoğun olarak kullanılan Cemal Güngör Parkı'nı yeniledi. Yenilenen parkın açılış dün akşam gerçekleşen görkemli bir törenle gerçekleşti. Açılışa Çekmeköy Belediye Başkan Ahmet Poyraz ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Açılışta bir konuşma yapan Başkan Poyraz; "Yaklaşık 60 bin metrekare bir alan. İnşallah istiyoruz ki sizler çoluğunuzla çocuğunuzla ailenizle eşinizle bu parklara gelin buralarda güzellikleri yaşayın bu şehrin yeşilinden faydalananın. Çekmeköy'de 500 dönüm bir alanda böyle yürüyüş yolu, göletler. Burada 50 metre seyir kulesi yapıyoruz. Bir iki aya kadar burayı da hizmete açacağız" dedi.
Metro projesinden bahseden Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, "Çekmeköy metromuzu Ağustos ayında açıyoruz hayırlı olsun. Belki diyebilirsiniz "Başkanım Soğukpınar'dan, Taşdelen'den metroya nasıl gideceğiz. Onun da çözümü İETT ring seferleriyle mahallelerimizden ring seferiyle metro durağına ulaşacağız ve metroyla yerin üstüne çıkmadan buradan Ümraniye Üsküdar, Kadıköy. Pendik her noktaya, denizin atından Marmaray ile Yeşilköy'e, Taksim'e her istediğimiz noktaya Taşdelen'den, Kirazlıdere'den, Soğukpınar'dan Ağustos'ta ulaşmış olacağız" dedi.
Ardından park kesilen kurdele ile hizmete açıldı. Açılışta havai fişek gösterisi vatandaşlara keyifli anlar yaşattı. Ardından amfitiyatroda ünlü sanatçı Gökhan Tepe bir konser verdi. Açılış yapılan Cemal Güngör Parkı'na konser ve tiyatro gösterilerinin yapılacağı amfitiyatronun yanı sıra oyun grupları, aletli jimnastik alanları, amfi tiyatro, travers koşu ve yürüyüş parkuru, mescid, tuvalet, yağmur barınakları ve kır kahvesi yer alıyor.
22 Temmuz 2018 Pazar günü yayınlandı