Başbakan Erdoğan'la Görüşen Hülya Avşar'dan Taksim Gezi Parkı Açıklaması

Başbakan Erdoğan'la Görüşen Hülya Avşar'dan Taksim Gezi Parkı Açıklaması... Başbakan Erdoğan sanatçı Hülya Avşar'ı makamında kabul etti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, sanatçı Hülya Avşar ile Başbakanlık Resmi Konutu'nda görüştü. Hülya Avşar, Başbakan Erdoğan'la görüşme sonrası, ' Başbakan kimseye kinli ve kızgın değil. Tek sorun Gezi'de Başbakan ile görüşecek bir lider olmaması ' dedi.
Başbakan Hülya Avşar Taksim Taksim Gezi Parkı Gezi Parkı 


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ünlü sanatçı Hülya Avşar'ı Başbakanlık Resmi Konut'ta kabul etti. Hülya Avşar, daha önce Başbakan Erdoğan ile görüşmek istediğini ve randevu talep ettiğini açıklamıştı. Bu istek üzerine Başbakan, randevu talebini kabul etmişti.



Başbakan Erdoğan'la Görüşen Hülya Avşar'dan İlk Açıklama...
' Başbakan gerçekten dinledi beni, bir takım grupların Gezi Parkı'ndan ayrılması ve duygusal bir bağın olması gerekiyor. Dışardan göründüğü gibi katı biri değil. Gençlerin de kendilerini ifade edebilecekleri bir ortam yok. Başbakan ile konuşabilecek bir liderin olması gerekiyor. Gençlerle Başbakan'ın arasına giren insanlara uymamak gerekiyor. Bir grup oluşturarak Başbakan ile görüşmek gerekiyor. Gezi Parkı'na gitmek istemiyorum, beni anlayacaklarını düşünüyorum. Başbakan, kendisini bilenler bir çekilsin, bizi yoran üzen kişileri bir görelim diyor Gezi'de. Başbakan'dan maalesef 'müdahale' izlenimi aldım. Gezi Parkı'na giden sanatçılar Başbakan'dan korkmasın. Onlara sinirli olmadığını söyledi. Herkes birbirinden korkmasa daha iyi olacak. Başbakanımız ' Gezi ' ile yüzyüze görüşmesi sağlanmalı. Çok güzel şeyler olacağına kesinlikle inanıyorum. Arada provokatörler olmazsa eğer. '


13 Haziran 2013 Perşembe günü yayınlandı