Başbakan Erdoğan: Kral Abdullah Görüşmesi Sona Erdi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Suudi Arabistan Kralı Abdullah Bin Abdülaziz Al Suud arasında gerçekleşen görüşme sona erdi.
Başbakan Riyad Suriye Kral Abdullah Recep Tayyip Erdoğan 


Suudi Arabistan Kralı Abdullah Bin Abdülaziz Al Suud ile Başbakan Erdoğan arasında gerçekleşen kritik görüşme saat 18.00'de sona erdi. Suriye konusunu görüşmek üzere Riyad ' a gelen Başbakan Erdoğan, Cuma namazının ardından Riyad'ın kuzeydoğusunda bulunan Rumah bölgesindeki Kraliyet Yazlık Sarayı'nda saat 15.00'de Suudi Arabistan Kralı ' yla görüşmeye başladı.

İkili görüşme öncesinde ise Başbakan Erdoğan ve Kral Abdullah çalışma yemeğine geçti. Yemek sonrasında görüşmeye geçen ikili, yaklaşık 3 saatlik görüşmede Suriye konusunu masaya yatırdı.

Görüşme öncesinde ise Kabul çadırında Başbakan Erdoğan ' ın daha önce Kral Abdullah ile birlikte çekildikleri bir fotoğrafı kendisine hediye ettiği öğrenildi.
Başbakan Erdoğan ' ın, ilerleyen saatlerde yurda dönmesi bekleniyor.

Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
14 Nisan 2012 Cumartesi günü yayınlandı