Başbakan Erdoğan Annesi Tenzile Erdoğan İçin Mevlit Okuttu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden annesi Tenzile Erdoğan'ın ölümünün birinci yılı dolayısıyla Üsküdar Hz. Ali Camii'nde mevlit okuttu. Başbakan Erdoğan mevlitte Kur'an-ı Kerim'in 41. Suresi Fussilet Suresi'nin bir kısmını da kendisi okudu.
Avni Mutlu Başbakan Türkiye Futbol Federasyonu Erdoğan Bayraktar Hüseyin Avni Mutlu 


Başbakan Erdoğan öğle saatlerinde Üsküdar Kısıklı ' daki evinden çıkarak annesi Tenzile Erdoğan için mevlit okuttuğu Üsküdar Burhaniye Mahallesi ' nde bulunan Hz. Ali Camii'ne geldi. Başbakan Erdoğan'ın gelmesiyle önce öğle namazı kılındı, daha sonra mevlide geçildi. Mevlid'e Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve ailesinin yanı sıra, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören eski futbolcular Rıdvan Dilmen, Rüştü Rençber, aile dostları ve vatandaşlar katıldı.

Başbakan Erdoğan, mevlitte annesi Tenzile Erdoğan için Fussilet suresinin bir bölümünü kendi okudu. Mevlit sonrası ise vatandaşlara etli pilav, ayran, helva ve lokum ikram edildi.
8 Ekim 2012 Pazartesi günü yayınlandı