Başbakan Davutoğlu Ceylanpınar'da konuştu

Başbakan Ahmet Davutoğlu Şanlıurfa Ceylanpınar'da halka sesleniyor.
Başbakan Şanlıurfa Ceylanpınar Ahmet Davutoğlu 


Başbakan Davutoğlu'nun konuşmasından satır başları:

-Buraya şehitlerimizi anmak için geldik.Bir şehidimizin kanına girenlerden hesabını mutlaka sorarız. Polise, askerimize ve vatandaşımıza uzanan eller kırılacak.

'UNUTMAYACAĞIZ'

-PKK 2 kardeşimizi haince ensesinden vurdu. Bunu unutmayacağız. 2 Polisimiz şehit edilince HDP sessiz kaldı. Kimse bizi kardeş kavgasına götüremeyecek. Gidip Avrupa Birliği'nden yardım istiyorlar, orada konuşuyorlar.

'TEPELERİNE BİNER, CEZALARINI VERİRİRİZ'

-Şehidimizin kanına girenlerin hesabını mutlaka sorarız. Buradan ilan ediyorum, 23 Temmuz'da Yalçın yiğidimizi öldüren DAEŞ terör örgütü veya herhangi bir başka örgüt, Suriye'den ülkemize bir tehdit teşkil ederse aynen 23 Temmuz gecesi gibi tepelerine biner, cezalarını veririz.

-DAEŞ'in haddini nasıl bildirdiysek bunların da haddini Kandil'de bildirdik.

Ahmet Davutoğlu Hakkında
Ahmet Davutoğlu, 26 Şubat 1959'da Konya'da doğdu. Babasının adı Mehmet Duran, annesinin adı Memnune'dir. Öğretim Üyesi Prof. Dr.; Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Ekonomi Bölümlerinden mezun oldu. Boğaziçi Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünde yüksek lisans, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünde de doktorasını yaptı. Malezya International Islamic University'de çalışmaya başladı. Üniversiten...
devamı
8 Ağustos 2015 Cumartesi günü yayınlandı