Başbakan Davutoğlu AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu

AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu Özdemir Sabancı suikastinin zanlısı DHKP-C'li İsmail Akkol ile kadın terörist Fadik Adıyaman'ın yakalanmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.
Başbakan İl Başkanları Ak Parti Özdemir Sabancı Ahmet Davutoğlu 


Sabancı suikastı zanlılarının Türkiye'de ortaya çıktığını söyleyen Başbakan Ahmet Davutoğlu 'Emniyet görevlilerimizi tebrik ediyorum. Söke'de silahlarıyla yakalandılar. 3'ü birden son kalemize saldırıyor. Bu mesele bir beka meselesiyse bu gök kubbe altında olan Türkiye mücadelesini sürdürecektir. Bunların hepsi piyon. Onun için biz 23 Temmuz'da bu oyunu gördüğümüz için huzur ve terör operasyonunu başlattık. PKK'nın Haseke'de DEAŞ'le neyin pazarlığını yaptığını biliyoruz. Kandil'de DHKPC'nin neyin görüşmesini yaptığını biliyoruz. Onlar şeytanca faaliyetlerine devam ederken biz şeytan taşlamaya devam edeceğiz' dedi.
Ahmet Davutoğlu Hakkında
Ahmet Davutoğlu, 26 Şubat 1959'da Konya'da doğdu. Babasının adı Mehmet Duran, annesinin adı Memnune'dir. Öğretim Üyesi Prof. Dr.; Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Ekonomi Bölümlerinden mezun oldu. Boğaziçi Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünde yüksek lisans, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünde de doktorasını yaptı. Malezya International Islamic University'de çalışmaya başladı. Üniversiten...
devamı
3 Şubat 2016 Çarşamba günü yayınlandı