Balışeyh doğal gaza kavuştu

Törenden detay
Başbakan Doğalgaz Keçi Şahit 

-Ali Dedelioğlu'nın konuşması
-Ramazan Can'ın konuşması
-Açılış kurdelesi

( KIRIKKALE ) KIRIKKALE

- Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde ilk kez doğal gaz kullanılmaya başlaması nedeniyle doğal gaz meşalesi yakma töreni gerçekleştirildi.
Balışeyh'de yıllardır beklenen doğal gazın ilçeye getirilmesiyle birlikte vatandaşların yüzünü güldürdü. Belediye binası önünde doğal gaz meşalesi yakma töreni düzenlendi.
Açılışta konuşan Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, "Yıllarca uğraştığımız çaba sarf ettiğimiz soğuk bir havada mübarek bir günde sizlerle birlikte doğalgaz açılışını yapacağız. Allah nasip ederse bugün Yeni mahallemize doğalgazı vereceğiz. Bu vesileyle en başta kıymetli Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a eski başbakanlarımızdan Binali Yıldırım'a eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'a teşekkür ediyorum" dedi.
Balışeyh'in tarihi bir güne şahitlik ettiğini kaydeden AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can ise, Keskin, Karakeçili, Çelebi, Sulakyurt, Delice ve Çerikli Beldesine de doğal gaz getirileceğinin müjdesini verdi. Yapılan konuşmaların ardından dualar eşliğinde açılış kurdelesi kesildi. Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Balışeyh Kaymakamı Kübra Kaplan ve İl Başkanı Nuh Dağdelen doğal gaz meşalesini yaktı.
27 Aralık 2019 Cuma günü yayınlandı