Balıkesir'deki trafik kazası

- Cenazeden detaylar - Bandırma ilçesindeki kazada hayatını kaybeden öğretmen çift İsmail ve Esra Duman Yaman için görev yaptıkları Bursa 'nın Karacabey ilçesinde tören düzenlendiBURSA (AA) - Balıkesir'in Bandırma ilçesinde iki otomobilin karıştığı trafik kazasında hayatını kaybeden öğretmen çiftin cenazeleri, görev yaptıkları Bursa 'nın Karacabey ilçesinde düzenlenen törenin ardından memleketlerine uğurlandı.İsmail ve eşi Esra Duman Yaman (28) için Gazi Mahallesi'ndeki evlerinin önünde tören düzenlendi.
Törene Kaymakam Yusuf Gökhan Yolcu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, okul müdürleri, çiftin meslektaşları ve vatandaşlar katıldı.
Helallik alınmasının ardından Dağkadı İlkokulu Müdür Yardımcısı İsmail Yaman'ın cenazesi memleketi Bolu'ya, Karacabey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmeni eşi Esra Duman Yaman'ın cenazesi ise memleketi İzmir'e gönderildi.Öte yandan, çiftin kazadan yaralı olarak kurtulan, kalçasında ve kaburgasında kırık olan 2 yaşındaki çocukları Kerem Yaman'ın hayati tehlikeyi atlattı öğrenildi.Yaman'ın tedavisine yakınlarının talebi üzerine İzmir'deki bir hastanede devam edileceği belirtildi.Bandırma - Bursa karayolunun 12. kilometresinde dün akşam Baki Ü. idaresindeki 16 TR 957 plakalı otomobil ile İsmail Yaman'ın kullandığı 10 E 5759 plakalı otomobil çarpışmıştı. Kazada İsmail Yaman olay yerinde yaşamını yitirmiş, yaralanan Esra Duman Yaman ve oğlu Kerem Yaman ile Baki Ü, Bandırma Devlet Hastanesine kaldırılmıştı. Esra Duman ve oğlu Kerem Yaman, Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesine sevk edilmişti. Esra Duman Yaman, müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.
Hastane Cenaze Trafik Kazası Öğretmen 

21 Eylül 2018 Cuma günü yayınlandı