Bakandan Yardım İsteyen Kadın Böyle Bayıldı

AK Parti Sivas Teşkilatı'nın 4. Olağan Kongresi'ne katılmak için Sivas'a gelen Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'ndan oğlu için iş isteyen bir kadın, bakanla konuştuğu sırada bayıldı.
Ulu Camii Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu İsmet Yılmaz 

Dün akşam özel uçak ile Sivas'a gelen Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Sivas temasları kapsamında AK Parti Sivas Teşkilatı'nın 4. Olağan Kongresi'ne katıldıktan sonra Sivas Valiliği'ni ziyaret etti. Ziyaretlerin ardından kentte bulunan tarihi yerleri incelemek için Sivas protokolü ile kent meydanını gezen Bakan Davutoğlu, restorasyon çalışmalarının devam ettiği Çifte Minareli Medrese'yi gezdi. Bu sırada, Davutoğlu ve beraberindeki heyetin yanına bir kadın gelerek, bakandan işsiz oğlu için yardım istedi. Bu sırada aniden fenalaşarak yere yığılan kadın, sağlık ekipleri tarafından ambulansa alınarak tedavi edilirken, Bakan Ahmet Davutoğlu ve İsmet Yılmaz olayın şaşkınlığını gizleyemedi.

Bakan Davutoğlu ve beraberindeki heyet daha sonra Ulu Camii'ni ziyaret etti.

Ahmet Davutoğlu Hakkında
Ahmet Davutoğlu, 26 Şubat 1959'da Konya'da doğdu. Babasının adı Mehmet Duran, annesinin adı Memnune'dir. Öğretim Üyesi Prof. Dr.; Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Ekonomi Bölümlerinden mezun oldu. Boğaziçi Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünde yüksek lisans, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünde de doktorasını yaptı. Malezya International Islamic University'de çalışmaya başladı. Üniversiten...
devamı
23 Nisan 2012 Pazartesi günü yayınlandı