Bakan Zeybekci, huzurevi sakinlerinin korosunda türkü söyledi

Şehitlik ziyaretinden görüntü
Akkale Bayramlaşma Şehit Aileleri Devlet Koruması Kışla 

-Bakan Zeybekci'nin şehit aileleri ile bayramlaşması ve mezarlara karanfil bırakması
-Bakan Zeybekci'nin yaşlı vatandaşlar ile tokalaşıp sohbet etmesi
-Bakan Zeybekci'nin Türkü söylemesinden farklı planlarda detay

( DENİZLİ ) DENİZLİ

- Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, bayramlaşma programı kapsamında ziyaret ettiği huzurevinde yaşlı vatandaşlar tarafından hazırlanan bayram eğlencesindeki müzik korosunda türkü söyledi.

Bakan Zeybekci, Ramazan Bayramı programı kapsamında memleketi Denizli’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Bakan Zeybekci programına önce şehitlik ziyareti ile başladı Kur'an-ı Kerim okunup duaların edilmesinin ardından Bakan Zeybekci şehit aileleri ile bayramlaşarak şehit mezarlarına karanfil bıraktı. Bakan Zeybekci ve beraberindekiler daha sonra Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Denizli Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü'ne geçerek, devlet koruması altındaki çocukların bayramını kutlayıp, bayram harçlıklarını dağıttı.
Bakan Zeybekci daha sonra aynı yerleşke içerisinde bulunan Denizli Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü’nü ziyarete ederek burada kalan yaşlı vatandaşlar ile bayramlaştı. Burada Bakan Zeybekci eşi Ayşe Zeybekci ve protokol üyeleri ile bir sürpriz yaparak huzurevi sakinleri tarafından sergilenen müzik gösterindeki koroya katılarak türkü söyledi.

Bakan Zeybekçi, türküleri söyleyen solistlerin hemen yanı başında aynı mikrofondan türkülere eşlik etti. Bakan Zeybekci, Çanakkale içinde ve Hastane Önünde İncir Ağacı” türkülerini söyledi.

Bakan Zeybekci müzikte gösterdiği performansı ile herkesin alkışlarını aldı.
14 Haziran 2018 Perşembe günü yayınlandı