Bakan Yılmaz TOKİ kura çekim törenine katıldı - SİVAS

- Bakan İsmet Yılmaz'ın kentteki yatırımları incelemesi - Bakan İsmet Yılmaz'ın TOKİ kura çekim töreninde konuşması - Bakan İsmet Yılmaz'ın kura çekmesiSİVAS (AA) - Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas 'ta Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından inşa edilen 438 konutun kura çekimi törenine katıldı, esnaf ziyaretleri yaparak seçim çalışmalarını sürdürdü. Sivas 4 Eylül Spor Salonu'nda düzenlenen TOKİ kura çekim töreninde konuşan Yılmaz, konutların hayırlı olmasını diledi. Emeği geçenlere teşekkür eden Yılmaz, "Burada inşaatlar yarı yarıya bitmiş durumda, gelecek yıl haziran ayında teslim edilecek. Buradaki evlerden şehit yakınlarımıza, engellilere ve diğer hemşehrilerimize veriyoruz." dedi.
Yılmaz, TOKİ'nin 8 binin üzerinde konutu hak sahiplerine teslim ettiğine değinerek, "Allah nasip ederse vatandaşlarımız 'biz toplu konuttan ev almak istiyoruz' derlerse, her birisinin taleplerini karşılayana kadar TOKİ Sivas 'ta ev yapmaya devam edecektir. Allah sevdiklerinizle bu evlerin içerisinde bayram kutlamayı nasip etsin" diye konuştu.
Sivas Valisi Davut Gül'de konutların hayırlı olmasını temenni etti.Konuşmanın ardından Bakan Yılmaz kura çekimini yaparak ilk konutun hak sahibini belirledi. Kura da ev sahibi olmaya hak kazananlar büyük sevinç yaşadı.TOKİ tarafından Yenimahalle'de 2+1 ve 3+1 olarak inşa edilen konutlar için düzenlenen kura çekim törenine İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya ile Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Hızal ve vatandaşlar katıldı.

Toplu Konut Şehit Yakınları Haziran Ayı Bakanlık Kura Çekimi 

12 Haziran 2018 Salı günü yayınlandı