Bakan Pekcan'ın iş insanları ile toplantısı - DİYARBAKIR

- Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın iş insanları ile katıldığı toplantıdan görüntülerTicaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Diyarbakır 'da - Bakan Pekcan: - "Yeni dönemde Diyarbakır 'ın turizm alanında daha fazla ön planda ve görünür olması, ihracat rakamlarını birkaç katına çıkarmak hedefimiz olmalı"DİYARBAKIR (AA) - Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Yeni dönemde Diyarbakır 'ın turizm alanında daha fazla ön planda ve görünür olması, ihracat rakamlarını birkaç katına çıkarmak hedefimiz olmalı." dedi.
Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Diyarbakır 'a gelen Bakan Pekcan, Vali Hasan Basri Güzeloğlu'nu İçkale Müze Kompleksi'ndeki Valilik makamında ziyaret etti.Pekcan, Diyarbakır 'da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Yeni dönemde Diyarbakır 'ın turizm alanında daha fazla ön planda ve görünür olması, ihracat rakamlarını birkaç katına çıkarmak hedefimiz olmalı. Bakanlık olarak Diyarbakır 'daki ihracatçımızın, esnafımızın, ticaret erbabımızın, tabii ki kadın girişimcilerimizin özellikle teknoloji projelerinde bütün desteklerimizle yanınızda olacağız." diye konuştu.
Vali Güzeloğlu da kentin, tarihten gelen derinliği, bölgenin belirleyici potansiyeliyle çok önemli bir geleceğe doğru kararlılıkla yol aldığını söyledi.

Her alanda vatandaşa hizmet etmek, beklentilerini karşılamak için insan merkezli bir yönetim anlayışıyla hareket etme çabası içerisinde olduklarını aktaran Güzeloğlu, "Sağlanan huzur ve güven ortamında önceliğimiz ekonomik ve sosyal kalkınma. İstihdam ve yatırım temelli bir planlama anlayışıyla Diyarbakır 'ın iş gücü ve serbest ekonomi sistemi içerisinde gelişmesinin en iyiye taşınmasının gayreti içerisindeyiz." ifadelerini kullandı.Bakan Pekcan, daha sonra Diyarbakır 'daki iş insanları ile basına kapalı toplantıda bir araya geldi.
Kadın Girişimci Teknoloji Toplantı İş İnsanları İhracat Rakamları 

1 Kasım 2018 Perşembe günü yayınlandı