Bakan Müezzinoğlu CHP teşkilatını ziyaret etmek istedi ama...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa ' nın Harmancık ilçesinde CHP İlçe Teşkilatını ziyaret etmek istedi. Teşkilatın kapalı olduğunu gören Bakan, telefonla CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın ' ı arayarak, ' CHP sonra da vatandaş bize niye oy vermiyor diyor. Partinin kapısı kapalı ' diye latife yaptı.
Cumhuriyet Halk Partisi Chp Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ak Parti Sosyal Güvenlik 


Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Harmancık ' a giden Müezzinoğlu, vatandaşlarla görüşüp sohbet etti. İlçe merkezindeki Cumhuriyet Halk Partisi binasına giden Bakan Müezzinoğlu, içeri girmek istedi. Ancak teşkilat binası önünde oturan vatandaşlar, partinin kapalı olduğunu söyledi. Burada espri yapan Müezzinoğlu, ' CHP partiyi kapalı tutuyor, sonra da niye vatandaş bize oy vermiyor ' diyor ' şeklinde konuştu.

Dağ yöresinden milletvekili seçilen CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın ' ı telefonla arayan Müezzinoğlu, ' Erkan ilçe kapalı. Bak karışmam, sonra da diyorsun ki ' vatandaş niye CHP ' ye oy vermiyor? Vermez tabi. Sen İstanbul ' da geziyorsun. İlçe Başkanı ortada yok ' diye latife yaptı. Çevresindekiler ise bu latife karşısında tebessüm ettiler. Bakan Müezzinoğlu vatandaşlarla ilçe meydanında görüşüp çay içti, dertlerini dinledi.

8 Eylül 2016 Perşembe günü yayınlandı