Bakan Gül, iftarda AK Parti'lilerle bir araya geldi

iftar programından detay görüntüler,
Ramazan Ayı Beraberlik Yerel Seçimler Alabalık Yerel Seçim 

-Bakan Gül'ün konuşması,
-Fatma Şahin'in konuşması,
-genel detaylar,

( GAZİANTEP ) GAZİANTEP

- Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı tarafından organize edilen iftar programına katılarak partililerle bir araya geldi. İftar programında açıklamalarda bulunan Bakan Gül yerel seçimlere yönelik değerlendirmelerde bulundu. Bir dizi ziyaret için Gaziantep'te bulunan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, AK Parti Gaziantep Teşkilatı tarafından organize edilen iftara katıldı.
İftar programında açıklamalarda bulunan Bakan Gül, 31 Mart Yerel Seçimleri'nde AK Parti'ye destek veren vatandaşlara teşekkür etti. "Önemli bir seçim zaferi elde ettik" Bakan Gül iftar öncesi yaptığı açıklamada Türkiye genelinde ve Gaziantep'te önemli bir seçim zaferi elde ettiklerini belirterek, "Ak Parti olarak bir seçimden daha başarıyla çıktık. Gaziantep’te de bütün seçmenlerimizin verdiği destekle güzel bir sonuç aldık. Ben bütün Gaziantep’e verdiği destek için çok teşekkür ediyorum. Bu başarının oluşmasında emeği olan teşkilatımızın tüm unsurlarına Allah razı olsun diyorum. Önemli bir seçim zaferi elde ettik. Bu işi buraya taşıyan bize Bayburtlu Yusuf gibi bu ülke için kalbi çarpan, Bayburtlu Yusuflar gibi niceleri sayesinde biz buraya geldik. İşte buradaki kalabalıkta da Bayburtlu Yusuf'lar vardır" dedi.
"Milletin yanında olmaya devam edeceğiz" AK Parti'nin milletle kol kola hareket etme gayretine devam edeceğini söyleyen Bakan Gül, "Milletle kol kola yola devam edeceğiz. Hiçbir zaman geldiğimiz yeri unutmayacağız. Hiçbir zaman millete tepeden bakmayacağız. Eğer milletle ortak duygudan uzaklaşırsak bu bizim için en büyük yenilgi olur. Seçimler kazanılır kaybedilir ama milletin gönlünü kaybedersek, milletin sevgisini kaybedersek işte onu kazanmak asla kolay olmaz. O yüzden milletin sorunlarını duyup bunları çözmek için gece gündüz çalışacağız. Bunları yaptıkça inşallah Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 2023 hedeflerine daha emin adımlarla yürürüz" ifadelerini kullandı. Konuşmasında Ramazan ayına yönelik değerlendirmelerde de bulunan Bakan Gül, "Bir ramazan ayına daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu ramazan ayının ülkemize, milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa barış, huzur getirmesini Allah’tan niyaz ediyorum. Ramazan ayı kardeşlik, birlik, beraberlik ve dayanışma ayıdır" şeklinde konuştu.
Programda açıklamalarda bulunan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise, "Başı rahmet, ortası bereket ve sonu cehennem azabından kurtuluş olan mübarek bir aydayız. Yüce Mevlam bu ayın bereketini hepimize tadıyla yaşamayı nasip etsin. Yüce Mevlam'a bizi bu kardeşlik sofrasında buluşturduğu için hamd ediyorum. 31 Mart seçim sonuçları için, bizi bir araya getirdiği için yüce Mevlam'a hamd ediyorum" diye konuştu.

11 Mayıs 2019 Cumartesi günü yayınlandı