Bakan Faruk Özlü, şehit babasını ziyaret ederek babalar gününü kutladı

Bakanın şehit evine gelmesi,
Babalar Günü Şehit Cenazeleri Şehit Babası Şehit Ailesi Yalnız Değilsin 

-Bakanın dua etmesi
-Bakanın konuşması
-Seçim bürosu açılışı
--arşiv görüntü-
-Cenaze töreninden görüntüler

( DÜZCE -HD) Bakan Faruk Özlü, şehit babasını ziyaret etti babalar günün kutladı DÜZCE

- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, bayramın son gününe denk gelen babalar gününde 2015 yılında Şırnak’ta şehit olan Özel Harekat Polisi Sabri Altınbaş’ın babası Zeki Altınbaş’ı ziyaret ederek babalar gününü kutladı. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, eşi Onur Özlü ile bayramın son gününü de memleketi Düzce’de geçiriyor. İlçe ilçe, belde belde ziyaretler yaparak bayramlaşmalara katılan Bakan Faruk Özlü, Kaynaşlı Belediyesi’nin düzenlediği bayramlaşma programının ardından 2015 yılının Kasım ayında Şırnak’ın Silopi İlçesinde teröristlerce yola döşenen mayının patlaması sonucunda şehit olan Özel Harekat Polisi Sabri Altınbaş’ın baba ocağını ziyaret etti. Bakan Özlü burada, şehit babası Zeki Altınbaş’ın babalar gününü kutladı. Bakan Özlü, şehit babası Zeki Altınbaş’ın babalar gününü kutlayarak “Aslında bu tür günler bizim kültürümüzden değil dışarıdan etkileşimle gelen günler ama şöyle bir önemi var. Bir güne yoğunlaşmak babaları hatırlamak, anneleri hatırlamak yoğunlama açışından güzel” dedi.
Bakan Özlü şehit babası Zeki Altınbaş’a devletin her zaman yanların olduğunu belirterek “Sizin evladınızdı, sizin oğlunuzdu çok zor bir durum. Benim en çok zorlandığım anlar şehit cenazelerine gittiğim anlardır. Gerçekten ben ne söylesem ne desem o acının hafiflemesi kolay değil. Takdiri ilahi. Şehit oluncaya kadar sizin evladınızdı ama şehit olduktan sonra bütün milletin evladı oldu. Devlet her zaman yanınızda, yalnız değilsiniz, yalnız kalmayacaksınız” diye konuştu.
Şehit babası Zeki Altınbaş’da Bakan Özlü’ye ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Bakan Faruk Özlü şehit ailesi ziyaretinin ardından Düzce kent merkezinde seçim bbürosu açtı. Sonrasında ilçe bayramlaşmalarına katıldı.

Yalnız Değilsin Hakkında
Nerede bir gözyaşı, nerede kanayan bir yara, nerede derdine derman arayan varsa işte orada ‘Yalnız Değilsin’ var… Duygu Çuhadar’ın sunduğu, televizyon programcılığında usta bir ekip tarafından hazırlanan ‘Yalnız Değilsin’, hafta içi her gün 12:30'da Beyaz TV'de... Sizler de her konuda çekinmeden ‘Yalnız Değilsin’ ekibine 0 212 333 33 83 – 84-85-86 telefonlarından ulaşabilirsiniz. Ayrıca 0549 813 34 32 numaralı Whatsapp ihbar hattına her konudaki...
devamı
17 Haziran 2018 Pazar günü yayınlandı