Bakan Eroğlu AK Parti Balıkesir İl Teşkilatı ile buluştu

BAKAN EROĞLU'NUN ESNAF ZİYARETİ
Açılış Töreni Cumhurbaşkanlığı Cumhurbaşkanı Bakanlar Kurulu Kuvvetler Ayrılığı 

-VATANDAŞLARLA SOHBET EDİP FOTOĞRAF ÇEKTİRMESİ
-BAKAN EROĞLU DÖNER KESMESİ
-AK PARTİ İL TEŞKİLATINDA KONUŞMASI
-GÖRÜNTÜ FTP İLE GEÇİLECEK

( BALIKESİR )- Bakan Eroğlu:- “Son 2 yüzyılın en güçlü dönemini yaşıyoruz”- “Yüzde 7.4 ile dünyada en büyük büyümeyi gerçekleştirdik”- “İhracatımız 35 milyar dolardan 165 milyar dolara çıktı” BALIKESİR

- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu AK Parti Balıkesir İl teşkilatında yaptığı konuşmada Türkiye tarihindeki son 2 yüz yıldan bu yana en güçlü dönemin yaşandığına dikkat çekerek “Sanayi, ticaret, ziraatte ihracatımız 35 milyar dolardan 165 milyar dolara çıktı şimdi. Ekonomiyi bozmak içi yaptıkları bir takım oyunlar. Buna rağmen biz son çeyrekte yüzde 7.4 ile dünyada en büyük büyümeyi gerçekleştirdik. Kendimize güvenirsek çalışır işi çok sıkı tutarsak Türkiye’nin bahtı açık”dedi.
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Balıkesir’de gerçekleştirdiği açılış töreninin ardından esnaf ziyaretinde bulundu. Çevre esnafıyla sohbet eden Bakan Eroğlu bir lokantada çalışanlarla sobet edip fotoğraf çektirdikten sonra döner kesti. Daha son AK Parti Balıkesir İl teşkilatında partililerle bir araya gelen Bakan Eroğlu yaptığı konuşmada “Bir Balıkesir gönüllüsü olarak gerçekten sizlerin çalışmalarını özellikle her seçimde yazdığınız destanı taktirle takip ediyoruz. Önümüzde 24 Haziran’da ülkemizin tarihinde gerçekten milat olacak tarihimizde en önemli seçimlerden birisini gerçekleştireceğiz. Bu seçimi hem cumhurbaşkanımız açısından hem de Büyük Millet Meclisi açsından mutlaka kazanmamız gerekiyor. Cumhurbaşkanımızı gönderelim gerisi kolay diye bir anlayış var. Cumhurbaşkanımızın elinin güçlü olması için mutlaka güçlü meclis, güçlü cumhurbaşkanı bu bakımından bizim sahada çok iyi çalışmamız lazım. Balıkesir’de seçimleri kazanan hanımefendilerdir, kapı kapı dolaşarak gerçekten olmadık işleri başardılar. Bu seçimde de inşallah herkesin gönlünü kazanacağız. Bu artık seçim meselesinden çıktı bir devletin milletin beka meselesi haline geldi. Türkiye’nin önünü kesmek yükselişini önlemek Recep Tayyip Erdoğan’ı AK Parti’yi yok etmek için milleti yok etmek için büyük bir gayret var. Ama biz inşallah destan yazmaya devam edeceğiz. Hedeflerimiz büyük 2023 cumhurbaşkanımızın koyduğu bir hedef dünyayda 10 büyük ekonomisine Türkiye’yi taşıyacağız”dedi.
Onlar konuşur AK Parti yapar sadece Twitterda atılan mesajlara dikkat çeken Bakan Eroğlu “Twitter’daki mesajlara dikkat ederseniz Türkiye’den değil Amerika’dan Avrupa’dan Meksi'dan. Size ne bizim Türkiye’de ki seçimlerden onlar tamam diyor ama biz durmak yok yola devam diyoruz. Onların işi tamam ama AK Parti için Recep Tayyip Erdoğan için yola devam. Vatandaşa şunu göstermemiz lazım onlar konuşur AK Parti yapar sadece. Her vatandaşla kucaklaşır gönlünü alırız. Yeni cumhurbaşkanlığı sisteminde kuvvetler ayrılığı tam olarak yerleşti. Yürütmenin başında cumhurbaşkanı var bakanlar kurulu var ama yasama tamamen ayrı bağımsız çok daha etkin hale geldi. Yasamadan destek almayan bir hükümet sıkıntı olabilir dolayasıyle biz diyoruz ki güçlü meclis, güçlü cumhurbaşkanı. Geçmişte yüzde 35-36 ile iktidar olunuyordu ama şimdi artık o yok. Yüzde 50 artı 1 bu yüzden daha çok çalışmamız lazım”şeklinde konuştu.
Türkiye'nin bahtı açık Türkiye’deki yatırım ve ihracat oranlarına da değienen Bakan Eroğlu “Şimdi başı dik tarihimizde belki son 2 yüz yıldan bu yana en güçlü dönemi yaşıyoruz. Sanayi, ticaret, ziraatte ihracatta 35 milyar dolardan 165 milyar dolara çıktı şimdi. Başka bir ülkede bu şekilde ülkemizin önünü kesmek için hükümeti tamamen yok etmek için hareketler olsa ekonomi çöker. Hatırlayan ne ler yapmadılar gezi hadisesi, parti kapatma, muhtıralar, 15 Temmuz hain Fetö girişimi. Ekonomiyi bozmak içi yaptıkları bir takım oyunlar. Buna rağmen biz son çeyrekte yüzde 7.4 ile dünyada en büyük büyümeyi gerçekleştirdik. Kendimize güvenirsek çalışır işi çok sıkı tutarsak Türkiye’nin bahtı açık. Dolayısıyla 24 Haziran bir milattır tarihimizde. Bugünde Balıkesir tarihinde en büyük çok sayıda temel atma açılışını bir seferde yaptık. 25 temel 10 tane açılış bir seferde 378 milyon lira”dedi
10 Mayıs 2018 Perşembe günü yayınlandı