Atatürk Havalimanı’nda kedi kurtarma operasyonu

Kedinin itfaye memurlarının elinde görüntüsü
Kurtarma Operasyonu Hayvan Barınağı Memur Hayvan Irak 

-Sıkıştığı araçtan görüntü
-Anıl Ağır ile röp
-Çep telefonu görüntüsü
-Detaylar

( İSTANBUL )- Aracın motoruna sıkışan kediyi itfaiye kurtardı- Kediyi kurtaran genç , “ Kediyi tanımıyorum. Bizim mahallenin kedisi değil” İSTANBUL

- Atatürk Havalimanı’nda aracın motoruna sıkışan kedi itfaiye memurlarının yaptığı başarılı çalışma sonucu kurtarıldı. Aracının motoruna giren kediyi Havalimanı’nda fark eden Anıl Ağır, ”Kediyi tanımıyorum. Bizim Mahallenin kedisi değil” dedi Bu sabah özel aracı ile Avcılar’dan bir yolcusunu bırakmak için Atatürk Havalimanı iç hatlar terminali’ne gelen Anıl Ağır,yolcusunu bıraktıktan sonra aracının motorundan kedi sesi geldiğini fark etti. Çevredekilerin yardımı ile bir süre kediyi girdiği yerden kurtarmaya çalıştı. Ancak kendi imkanları ile başarılı olamayan Anıl Ağır, çareyi itfaiye çağırmakta buldu. Ağır’ın çağrısı üzerine olay yerine gelen İstanbul Büyük Şehir Belediyesine bağlı İtfaiye ekipleri, kediyi sıkıştığı yerden kurtararak, hayvan barınağına barınağa vermek üzere havalimanından ayrıldı. Sabah gelirken aracına kedi girdiğini fark etmediğini belirten Anıl Ağır, Başından geçenleri şöyle anlattı: “ Avcılar’dan havalimanı’na yolcu getiriyordum. Sabah fark etmedim kedi girdiğini. Buraya gelince birden miyav miyav kedi sesleri gelmeye başladı.
Yolcuyu bırakınca hemen sağa çektim. Motor kaputunu açınca bir baktım kedi var. Gördüm kediyi” Kedinin avcılardan Atatürk Havalimanı’na aracın motorunda gelip gelmediğini soran gazetecilere Anıl Ağır,” Büyük ihtimalle öyle oldu. Ama Allah'tan bir şey olmamıştı kediye. Çok küçüktü kedi. Motorun içine girmişti. Kendim çıkarmaya çalıştım çıkaramadım yani elim falan girmiyordu. Daha sonra itfaiyeyi aradım. İtfaiye geldi. Onlarda biraz uğraştı. Arabayı falan kaldırdık. Baya uğraştık. İtfaiye gelince sağ salim çıkardı. Kedi bizim mahallenin kedisi değil. Bilmiyorum. Tanımıyorum kediyi" dedi.

27 Nisan 2018 Cuma günü yayınlandı