Asker eğlencesinde müzikler değişti, tehlikenin sesi değişmedi

Cep telefonuyla kaydedilen magandaların asker eğlencesinde gelişigüzel ateş etmeleri

( ISPARTA -ÖZEL)- Asker eğlencesinde kulaklar sağır oldu, mermiler yağmur gibi yağdı, namludaki ateşler karanlığı aydınlattı- Yine bir asker eğlencesi, yine duyarsız magandalar ve dehşet veren görüntüler- Isparta’daki asker eğlencesinde magandalardan kurşun yağmuru ISPARTA
Kamera Sparta Kalaba Asker Eğlencesi Cep Telefonu 


- Isparta’nın Gelendost ilçesinde 98/4 tertip askere gidecek 23 genç için düzenlenen asker eğlencesinde, magandaların dur durak bilmeden attıkları silah sesleri kulakları sağır etti, mermiler ise kurşun gibi yağdı. Atılan silahlara aldırmayan davetliler ise eğlenceye ara vermeden devam ettiler. Gelendost ilçesine bağlı Yeşilköy’de 98/4 tertip askere gidecek 23 genç için asker eğlencesi düzenlendi.
Asker eğlencesinde, çok sayıda kendini bilmez maganda tarafından gelişigüzel şekilde atılan silahlar geceye damga vururken, silah sesleri zaman zaman müzik sesini bastırarak, adeta kulaklar sağır etti. Magandaların ateşlediği silahlardan bazılarının tabanca, bazılarının da uzun namlulu otomatik silahlardan oluştuğu gözlendi. Hiçbir şey yokmuş gibi eğlenmeye devam ettiler Eğlence sırasında bir yandan askere gidecek olan gençlere kına yakma merasimi yapılırken, diğer yanda magandalar tarafından silah atılmaya devam etti. Duruma göz yuman köylüler ve davetliler de hiçbir şey yokmuş gibi merasimi sürdürdü. Eğlencede müzikler değişse de tehlikenin sesi hep aynıydı Vurdumduymazlığın ön plana çıktığı asker eğlencesi ise bir cep telefonu kamerası tarafından böyle görüntülendi. Eğlencede silahların ateşlendiği dakikalarda görüntülerde, ortalıkta gezinen küçük yaştaki çocuklar göze çarpıyor. Görüntülerin devamında kendini bilmez bir maganda kalabalığın içerisinde kaldırdığı silahını, etrafını hiçbir şekilde kontrol etmeden gelişigüzel şekilde ateş ediyor ve sonrasında bir şey olmamış gibi tekrar yerine oturuyor. Dehşet anlarının kayıtta olduğu dakikalarda başka magandalar da yine kalabalığın arasından silahlarını gelişigüzel ateşlemeyi sürdürüyor. Magandalar daha sonra bir binanın yanında adeta karanlığın içinde sıralanarak silahlarını ateşliyor. Silahların ateşlenmesiyle karanlık alevlerle aydınlanıyor. Eğlence boyunca müzikler değişse de tehlikenin sesi bir türlü değişmiyor ve silahlar ateşlenmeye devam ediliyor.
22 Ekim 2018 Pazartesi günü yayınlandı