Aşırı kiloları kabusu oldu

Süheyla Nacakçı'yı bir koltuktan diğerine götürme
Lens Muhabir Ameliyat 

-Süheyla Nacakçıyı, eşi Cemal Nacakçı'nın içeriye getirmesi
-Nacakçı'nın terini silmesi
-Nacakçı'nın oturması
-Nacakçı'nın vücudundaki şişkinlikler
-Nacakçı ile röportaj
-Eşi Cemal Nacakçı ile ropörtaj
-Cemal Nacakçı'nın ağlaması
-Süheyla Nacakçı'yı eşinin yatırması
-Eşinin Süheyla Nacakçı'ya su getirmesi

( MERSİN -ÖZEL)- Mersin'de yaşayan ve 1 yıl önce birden kilo almaya başlayan Süheyla Nacakçı'nın aldığı kilolar kabusu oldu- 150 kilonun üzerine çıkan ve eşinin yardımı olmadan yerinden bile kalkamayan Nacakçı, yetkililerden yardım bekliyor- Nacakçı: "İyi olmak, zayıflamak, ayaklarımın inmesini istiyorum"- Eşi Cemal Nacakçı: "O istese de tek başına ihtiyaçlarını gideremez" MERSİN

- Mersin'de yaşayan ve 1 yıl önce birden kilo almaya başlayan Süheyla Nacakçı'nın aldığı kilolar kabusu oldu. 150 kilonun üzerine çıkan ve eşinin yardımı olmadan yerinden bile kalkamayan Nacakçı, yetkililerden yardım bekliyor. Nacakçı, "İyi olmak, zayıflamak, ayaklarımın inmesini istiyorum" dedi.
Mersin'in merkez Toroslar ilçesinde eşi Cemal Nacakçı ile yaşayan 64 yaşındaki Süheyla Nacakçı, son 1 yıl içerisinde aldığı aşırı kilo yüzünden zor günler geçiriyor. Aldığı kilolarla 150 kilonun üzerine çıkan Süheyla Nacakçı, zayıflamak için yetkililerden yardım bekliyor. Durumuyla ilgili İHA muhabirine konuşan Nacakçı, eskiden yaptığı işi hiç kimsenin yapmadığını söyledi.

O dönemde hiçbir sıkıntısının olmadığını kaydeden Nacakçı, “Bu seneye kadar bir şeyim yoktu. Yine hafif kilom vardı ama yemeğimi de pişiriyordum, ihtiyacımı da görüyordum. Her işimi kendim görüyordum ancak bu sene çok kötü oldum. İhtiyaçlarımı bile göremiyorum. Ayaklarım, belim her yerimde sorun var. Yardımlarla ayakta duruyorum. Bütün ihtiyaçlarımı eşim görüyor. İyi olmak, zayıflamak, ayaklarımın inmesini istiyorum. Oturup, kalkamıyorum. Suyumu bile eşim veriyor. Oda sakat, ameliyatlı ama ne yapalım birbirimize destek oluyoruz. İşimi kendim görmek istiyorum. Her yerimde bir sorunum var. Yetkililerden yardım istiyoruz" diye konuştu.
"Eşimin iyi olmasını istiyorum" Eş Cemal Nacakçı ise eşinin daha önce böyle olmadığını kaydetti.
5 yıldır 2 oğlunun ceza evinde olduğunu belirten Nacakçı, “Allah kimsenin başına vermesin. Eskiden Tarsus’da oturuyorduk. Daha sonra buraya geldik. Eş ve dostların yardımıyla ayaktayız. Benim bir gelirim yok. Eşime ben bakıyorum. Allah razı olsun bugüne kadar eş, dost, akrabalar yardımını esirgemediler ama benim eşim kalkamıyor. Her tarafı şiş. Daha önce böyle kilolu değildi. 5 yıldır yavaş yavaş kilo almaya başladı.
Kendimde 66 yaşındayım. Göbek fıtığından ameliyat oldum. Bu halimle ihtiyacını karşılamak için gücüm yettiği kadar ona yardım ediyorum. Çünkü o istese de tek başına ihtiyaçlarını gideremez. Kimsemiz yok. Önce Allah sonra eş ve dostlar var. Devletimizden Allah razı olsun yardım ediyor. Yoksa rezillikle yaşıyoruz. Ben burada oturuyorum inanın kiramı zor veriyorum. Ufak bir çocuğum var. O onun bunun yanında çalışacak da para olacak yoksa, yok. Ben eşimin iyi olmasını istiyorum. Eşimle ilgilensinler. Eğer ilgilenmezlerse ağrıdan, sızıdan duramıyor, yürüyemiyor. Vücudunun her yerinde şişkinlik var. Şu an en az 150 kilo. Ben zor onun ihtiyaçlarını gideriyorum. Bizim bir tek tutunacak dalımız çocuklarımızdı onlarda cezaevinde. Yapacak bir durum yok. Çok kötü durumdayız. Devletimizden yardımı bekliyoruz. Elimizden tutsunlar. Biz onların ellerini öperiz" şeklinde konuştu.

9 Temmuz 2018 Pazartesi günü yayınlandı