Ardahan'da dolu yağışı

- Dolu yağışından genel görüntü - Vatandaşların konuşmasıDoğu Anadolu'da gök gürültülü sağanak - Ardahan Öte yandan Ardahan 'da sağanak ve dolu yağışı etkili oldu. Sağanak yağışın yoğun görüldüğü kent merkezi ile merkeze bağlı Tepesuyu köyü arasında sağanak bir süre sonra yerini doluya bıraktı. Ardahan Atatürk Mahalle Muhtarı İbrahim Özer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yağışın 20 dakika aralıksız sürdüğünü belirterek, "Sonra bu manzara ortay açıktı. Mahallemiz ile Tepesu köyü arası beyaz örtü ile kaplandı. Şu an her taraf dolu. Birçok vatandaşın ekili arazisi zarar gördü." dedi.
Özer, vatandaşın mağdur olduğunu, mağduriyetin giderilmesi için ilgili kurumlardan yardım talep edeceğini sözlerine ekledi.
Muhabir Dolu Yağışı 20 Dakika Irak 

20 Dakika Hakkında
Başrollerinde Tuba Büyüküstün ve İlker Aksum'un yer alacağı 20 Dakika dizisi, hikayesini Kaçış Planı (The Next Three Days) filminden alıyor. Dizide, mutlu bir evlilikleri olan çiftin hayatları, kadının işlemediği halde bir cinayetle suçlanarak hapise girmesiyle altüst olması anlatılıyor. Her hafta yükselen bir tempoya sahip olacak dizide, koca, karısının bu cinayeti işlemediğinden emindir ve ipuçlarının peşinden koşar. Sonunda yapacak bir şey olm...
devamı
23 Temmuz 2018 Pazartesi günü yayınlandı