Antalya-Kemer Karayolu'nda balıkçı barınağı yakınına roketli saldırı!

Antalya Kemer'den son dakika haberleri... Antalya - Kemer Karayolu üzerindeki dağlık alandan 3 roket fırlatıldı. Roketlerden biri bir balıkçı firmasının dükkanına isabet etti. Bölgeye çok sayıda ambulans ve özel harekat timleri sevk edildi. Balıkçı barınağının yakınlarında bir tanker gemisinin olduğu, teröristlerin tanker gemisini vurmaya çalıştığı ihtimali değerlendiriliyor.
Polis Roket Saldırısı Patlama Sesi Sağlık Ekipleri Antalya 


Polis ekipleri limana ulaştığı sırada küçük çaplı bir patlama sesi de duyuldu. Polis, dağlık alanda roketin atıldığı bölgeye doğru operasyon başlattı. İlk bilgilere göre roket ve patlama nedeniyle yaralı olmadığı öğrenildi.

YENİ PATLAMA RİSKİNE KARŞI ÖNLEM ALINDI

Polis ekipleri bölgede çalışma yürütüyor. Bomba imha ekipleri olay yerinde. İkinci bir bombanın patlama ihtimaline karşı bölgede geniş güvenlik önlemleri alındı.



'3 ROKET' VE 'HEDEF TANKERDİ' İDDİASI

Bölgeden gelen ilk bilgilere göre bölgedeki dağlık alandan 3 roketin atıldığı iddia ediliyor. Roketin, balıkçı barınağı yakınında demirli bir tanker gemiyi hedef almış olabileceği ihtimali değerlendiriliyor.

Roketleri 2 teröristin attığı iddiası da var.

SESİ DUYUP İHBAR ETTİ

Bu arada emekli bir emniyet mensubunun bölgeden geçerken sesi duyduğu ve ihbarda bulunduğu kaydedildi.

Geçen 24 Ağustos'ta ise Kemer karayolu üzerinde jandarmaya ait minibüs geçtiği sırada, daha önceden yol kenarına konulan bomba patlatılmıştı. Cam kırıkları nedeniyle hafif yaralanan rütbeli 2 asker, hastanede tedaviye alınmıştı.
14 Ekim 2016 Cuma günü yayınlandı