Ankaralılardan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seçim desteği... Bağış kampanyasında üst limit 13 bin 916 lira olarak belirlendi

Vatandaşlar ile yapılan röportajlar
Seçim Süreci Seçim Kampanyası Yardım Kampanyası İran Seçimleri Öğrenciler 

-Mamak Belediye Başkanı'ndan görüntüler
-AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan ile röportaj

( ANKARA ) ANKARA

- Ankaralılar, 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek olmak amacıyla bağış kampanyasına katıldı.
Ankaralılar, 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek olmak amacıyla başlatılan bağış ve yardım kampanyasına katıldı.
Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde bulunan Ziraat Bankası Başkent Şubesine gelen vatandaşlar “Sen de Destek Ol” etiketiyle yürütülen kampanyada Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek olmak amacıyla bağışta bulundu. "Miktar değil, destekçi sayısı önemli" Kampanya hakkında bilgi veren AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, “Burada 5, 10, 15, 20 TL’nin bir önemi yok. Burada önemli olan rakamdan ziyade taraf belli etmektir. Önemli olan vatandaşlarımızın seçim kampanyasında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklemeleri ve kampanyaya ilgisinin sayısını çok tutmak. Şu ana kadar vatandaşlarımız duyarlı davranıyorlar. Bizler de tüm teşkilatlarımız olarak seçim çalışmamızda kampanyamıza ‘Sen de Destek Ol’ diyerek tüm Ankaralı hemşerilerimizi kampanyamıza bekliyoruz” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seçim sürecinde destek olmak amacıyla Ziraat Bankası Başkent Şubesi'ne gelen vatandaşlar, Türkiye’nin aydınlık geleceği için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sonuna kadar arkasında olduklarını, seçim sürecinde de maddi ve manevi destek olacaklarını söyledi.

"Gençler olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın her zaman destekçisiyiz" Koray Çetin isimli bir öğrenci, Mamak ilçesinde bulunan öğrencilerin de Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek olmak amacıyla gönlünden koptuğunca maddi destekte bulunduğunu ve her zaman Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın destekçisi olacaklarını ifade etti.
Bağış üst limiti 13 bin 916 lira Milletvekili genel seçimiyle birlikte gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı seçiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çalışmalarında kullanılmak üzere başlatılan bağış ve yardım kampanyasında üst limit 13 bin 916 lira olarak belirlendi.
29 Mayıs 2018 Salı günü yayınlandı