Anadolu yayıncılarından kampanya: “Dolarını sat vatanı satma”

Burhan’ın açıklaması
Kurtuluş Savaşı Gezi Olayları Ekonomik Kriz Yerel Gazete Döviz Bürosu 

-Genel ve detay

( ANKARA ) ANKARA

- Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından dolardaki artış ve spekülasyonlara dur demek için başlatılan döviz bozdur kampanyasına Anadolu Yayıncılar Derneği de katıldı.
Uluslararası finans çevreleri ve bizzat ABD Başkanı Donald Trump tarafından başlatılan Türkiye’ye ekonomik olarak diz çöktürme çalışmalarına Anadolu Medyası da dolar bozdurarak dur dedi.
Bu sabah döviz bürosuna giderek dolar bozduran Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan yerel medya olarak “Dövizini sat ülkeni satma” kampanyası başlatıyoruz diyerek şunları söyledi : “Kurtuluş savaşında Kuvay-ı Milliye’ye destek veren yerel medya şimdi de ekonomik kurtuluş savaşına destek verecek. Bizler gezi olaylarında Cumhurbaşkanımızın yanında yer aldık. 17-25 hukuk darbesine karşı Sayın Erdoğan’la görüşerek destek verdik. 15 Temmuz darbesine karşı direndik. Halkımızı darbeye karşı Anadolu da bizler sokağa çağırdık. Şimdi de ekonomik darbe yapmak istiyorlar. İktidar ve muhalefetiyle bu darbeye dur diyeceğiz.” Anadolu Yayıncılar Derneği üyesi 328 yerel gazete ve televizyonun bu kampanyaya katılacağını belirtilirken yerel medya mensupları yapacağı yayınlarla ekonomik kriz ve darbenin arka planını da halka anlatacağı kaydedildi.
13 Ağustos 2018 Pazartesi günü yayınlandı