Amber Türkmen'den gençlere gitar resitali

gitar performansları

( ANKARA ) ANKARA
İyi Ki Varsın Yerel Seçimler Evcil Hayvan Hassasiyet Yerel Seçim 


- 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala Çankaya’yı karış karış gezerek seçim ziyaretlerine ara vermeden devam eden AK Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Amber Türkmen, Bahçelievler’de bir kafede gençlerin sürpriziyle karşılaştı. Genç, kalabalık bir grubun bulunduğu Kafe’de elinde gitar ile şarkı söyleyen solist tarafından, Amber Türkmen adına bestelenen şarkı seslendirildi. Gençlerin de eşlik ettiği şarkıyı dinleyen Çankaya Belediye Başkan Adayı Amber Türkmen sevincini “Sizler benim canlarımsınız, iyi ki varsınız ” sözleriyle ifade etti.
Ardından genç müşterilerin ısrarı üzerine eline gitarı alan Amber Türkmen Bob Dylan’ın Blow in the Wind şarkısını seslendirdi. Gençlik yıllarında en çok dinlediği parça olduğunu ve yıllar sonra ilk kez söylediğini ifade eden Türkmen gençlerle bulunduğu ortamın kendisine gençlik yıllarını hatırlattığını belirtti.
Öte yandan Türkmen, projelerinden bahsederken yanında köpeği bulunan hayvan sever bir gencin Sokak Hayvanları ile ilgili sorusu üzerine şu cevabı verdi. “Yıllardır evcil hayvan sahiplenmiş biri olarak bu canlıların yaşam haklarına karşı duyduğum derin bir hassasiyetim var. Bu yüzden hiçbir sakinimizin rahatsız olmayacağı ve hayvan dostlarımızın en iyi şartlarda yaşam süreceği, kameralar ile uzaktan izlenen merkezlerimiz olacak. Bu konuda emin olun, en az sizin kadar ben de bu sorunun çözülmesinde istekli ve kararlıyım.” Soru cevap sonrası gençlerle birlikte fotoğraf çektiren Ak Parti Belediye Başkan Adayı Amber Türkmen Sosyal Medya’da yaptığı paylaşımlarla genç kesimin ilgisini çekmeye devam ediyor.
İyi Ki Varsın Hakkında
Kaliteli ve sağlıklı yaşamın ipuçları, hastalıklarında son tedavi seçeneklerini, kısacası hayatın her alanına dair soruların cevaplarını uzman konuklar bu programda sizler için cevaplayacak... Büşra Meşe Yıldırım'ın sunduğu İYİ Kİ VARSIN her Cumartesi 11.00'de Beyaz TV'de......
devamı
11 Şubat 2019 Pazartesi günü yayınlandı