Alsancak Garında Fikir Sofrası İftarı

Balkan Anadolu Derneği ile Balkan İşadamları Derneği ' nin düzenlediği Fikir Sofrası İftarı siyasileri ve Balkan dernekleri üyelerini buluşturdu. Alsancak Tren Garı'nda gerçekleşen iftara AK Parti İzmir Vekili Rıfat Sait, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Ali Engin, Balkan Anadolu Derneği eş başkanları Ender Öztürk ve Niyazi Gültekin ile Balkan İşadamları Derneği Başkanı İsmail Karaduman ile 89 farklı derneğin temsilci ve başkanlarının olduğu 500'ü aşkın davetli katıldı.
Cumhuriyet Cumhuriyet Halk Partisi Son Dizisi Alsancak Rıfat Sait 


Balkan Savaşları'nın ardından Anadolu'ya trenlerle gelen göçmenlerin artık Anadolu'nun bir parçası olduğunun vurgulandığı iftar yemeğinde konuşan AK Parti Vekili Rıfat Sait, oy hesabında değil kalp kazanma telaşında olduklarını söyledi. Sait, ' Son günlerde herkes kendince rakamlar vererek, 'Bu kadar oy alacağız, şu kadar belediye bizim olacak' diyor. İzmir ' in oyları çantada keklik değildir. Doğma büyüme bir İzmirli olarak söylüyorum ki, İzmirli böyle yönlendirmeleri sevmez. İzmir, oy hesapları değil hizmetleri bekliyor. Bize ne kadar oy alırsınız diye soruyorlar. Biz, oyların yüzdelerine değil, kazandığımız kalplere bakarız. Hizmetin karşılında oy değil asıl kalpleri kazanacağız. O kalpler bizi İzmir ' e bekliyorlar” şeklinde bir konuşma yaptı.

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin de, son zamanlarda artan terör olaylarına değindi ve ' Terörden içimiz yandı. Fakat İzmirliler olaya sessizce tepki gösterdi. Terörün amacı ülkemizi zayıflatmak, yıpratmak. Balkan derneklerini kardeşliğimizi pekiştirdikleri için kutluyorum. Terörü hep birlikte lanetliyorum ' diye konuştu.
Son Dizisi Hakkında
Ertesi gün yedi yaşına basacak olan oğulları Ömer'i, Aylin'in anne ve babasına emanet eden genç çift, baş başa geçirecekleri romantik gecenin heyecanıyla eve gelir. Zamansız gelen bir misafir, bu romantik kaçamağı bölecektir… Selim'in en yakın arkadaşı Halil, gecenin geç saatlerinde Aylin ve Selim'in evinin kapısında belirir… Çocuk yaşta ailesini kaybeden Selim, en yakın arkadaşı Halil'le beraber büyümüştür. Selim ve Aylin'in ailesinin bir parças...
devamı
16 Ağustos 2012 Perşembe günü yayınlandı