Alanya’da Danimarkalılar konserde buluştu

-Konserden genel ve detay görüntüler
Engelli Çocuk Atmosfer Müzik Grubu İsaf Futbol Turnuvası 

--Turistlerden görüntü
-- İzzet Köseoğlu'nun konuşması

( ANTALYA ) - ANTALYA

- Antalya’nın Alanya ilçesinde yerleşik olarak yaşayan ve tatil için ilçede bulunan Danimarkalılar, ülkelerinin en ünlü müzisyenleri Zune Carlsen ve Soren Sebber konseriyle gönüllerince eğlendi. Alanya'nın genç kuşak turizmcilerinden olan İzzet Köseoğlu tarafından ‘Danimarka Gecesi’ düzenlendi.
Danimarka'nın MFÖ'sü olarak lanse edilen ünlü müzisyenler Zune Carlsen ve Soren Sebber, Oba Mahallesi’ndeki bir otelde eğlenceli bir konsere imza attı. Alanya'da yerleşik yaşayan ve tatil için kentte bulunan Danimarka vatandaşlarının büyük ilgi gösterdiği gecede keyifli bir eğlence yaşandı. Yabancıların da ilgi odağı olan konser gece yarısına kadar sürdü. Danimarkalılar Türk halkına şükranlarını sundu Konserde ayrıca Alanya'da yaşayan Danimarkalılar, Türk halkına şükranlarını sunmak için 15 bin TL değerindeki LEGO setini Sakine-Nesibe Zamanoğlu Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve İş Eğitim Okulu'na bağışladı. Alanya Belediyespor'da oynayan 16 genç sporcuya da Danimarka'da düzenlenen futbol turnuvasına gönderme sözünü verdi. “Bugün burada sıcak bir atmosfer var” Konser hakkında bilgi veren İzzet Köseoğlu, bu akşam Danimarkalı misafirleri ağırladıklarını söyledi.

Köseoğlu, ”Yerleşik ve otel misafiri Danimarkalı vatandaşların eğlendiği gece ünlü müzik grubu Zune Carlsen ve Soren Sebber, sahne aldı. Bugün burada sıcak bir atmosfer var. Bu gecede Alanya’mızı tanıtımını güzel şekilde yapmak ve misafir perverliğimizi göstermek istedik. Bu tür organizasyonların devamını getireceğiz” dedi.
16 futbolcu Danimarka’daki turnuvada boy gösterecek Danimarkalıların Türk halkına minnetlerini göstermek için güzel bir bağışta bulunduklarını aktaran Köseoğlu şunları söyledi:” Alanya’da yaşayan Danimarkalılar, Türk halkına minnetlerini göstermek için güzel bir bağışta bulunmak istediler. Bizde engelli çocuklara yapabileceklerini söyledik. Sakine-Nesibe Zamanoğlu Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve İş Eğitim Okulu'na LEGO seti bağışında bulundular. Ayrıca Alanya Belediyespor’da oynayan 16 futbolcuyu Danimarka’daki turnuvada boy gösterme şansını verdiler. Şuan 16 futbolcu Danimarka’daki turnuvaya katıldı “ diye konuştu.
(EA-SÇ)
18 Ekim 2018 Perşembe günü yayınlandı