AK Parti İl başkanlığından kongreye davet - NİĞDE

- Toplantıdan detay görüntüler - AK Parti İl Başkanı Mahmut Peşin'in konuşmasıNİĞDE (AA) - AK Parti Niğde İl Başkanı Mahmut Peşin, patisinin 18 Ağustos'ta Ankara'da düzenlenecek 6. Olağan Büyük Kongresine tüm Niğde lileri davet etti.Peşin, partisinin il binasında, Belediye Başkanı Rifat Özkan, Bor İlçe Belediye Başkanı Sıtkı Erat, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Temur, belde belediye başkanları ve partililerin katılımıyla basın toplantısı düzenledi.
24 haziran seçimlerinden sonra hayata geçen Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemi'yle Türkiye'de yeni bir dönemin başladığını ve Recep Tayyip Erdoğan'ın partisine geri döndüğünü söyledi.

Partisinin Ankara'da düzenlenecek 6. Olağan Büyük Kongreyle yeni sürece uyum aşamasını tamamlayacağını ifade eden Peşin, şunları kaydetti:"AK Parti, Türkiye'ye hizmet etmeye ahdetmiş bir parti olmanın getirdiği sorumluluk bilinciyle bir demokrasi şöleni içerisinde kongresini yapacaktır. 16 Yıldır girdiği tüm seçimleri kazanan AK Parti, ilerlemeyi, yenilenmeyi teminat altına almıştır. Bugüne kadar hizmet yarışında bayrağı aldığı noktadan hep daha ileriye taşıyan kadrolarımız, bu günden sonra da bu hizmet yarışında hep daha iyisi için çalışmaya devam edecektir. Bizler, 18 Ağustos Cumartesi günü bütün teşkilatlarımızla birlikte Ankara Spor Salonunda olacağız.Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte yorulmadan bir an dahi duraksamadan büyük bir azim ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. Aziz milletimizin bu kutlu yürüyüşünü engellemek için yapılan tüm girişimler, adı ne olursa olsun hangi mecrada yapılırsa yapılsın milletimizin kararlı ve dik duruşu, AK Parti kadrolarının azmi ve gayreti ile boşa çıkacaktır. Büyük ve güçlü Türkiye, çocuklarımıza borcumuzdur."
Yarış Raks Basın Toplantısı Toplantı İran Seçimleri 

15 Ağustos 2018 Çarşamba günü yayınlandı