AK Parti 6. Büyük Olağan Kongresi'ne doğru - MUŞ

- AK Parti Muş İl Başkanı Rahmetullah Yaktı'nın açıklamasıMUŞ (AA) - AK Parti Muş İl Başkanı Rahmetullah Yaktı, "İstikbalimiz olan çocuklarımıza ve gençlerimize verdiğimiz sözü tutarak, Türkiye'yi lider ülke yapma hedefimize, kararlılıkla yürüyeceğiz." dedi.
Başkan Yaktı, il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, partisinin 6. Olağan Büyük Kongresi'nin 18 Ağustos'ta Ankara'da gerçekleştirileceğini hatırlattı.AK Parti'nin demokrasi şöleni içerisinde kongresini yapacağını aktaran Yaktı, şunları kaydetti:"Bizler, 18 Ağustos Cumartesi günü bütün teşkilatlarımızla Ankara Spor Salonu'nda olacağız. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte yorulmadan, bir an dahi duraksamadan büyük bir azim ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. İstikbalimiz olan çocuklarımıza ve gençlerimize verdiğimiz sözü tutarak, Türkiye'yi lider ülke yapma hedefimize, kararlılıkla yürüyeceğiz. Aziz Milletimizin kutlu yürüyüşünü engellemek için yapılan tüm girişimler, adı her ne olursa olsun, hangi mecrada yapılırsa yapılsın, milletimizin kararlı ve dik duruşu, AK Parti kadrolarının azmi ve gayreti ile boşa çıkacaktır."Yaktı, Türkiye'nin 16 yıldır emin ellerde olduğunu, ülkede güçlü bir iktidar ve liderinin olduğunu belirtti.
Türkiye'nin önünü kesmek isteyen ülkelerin olduğuna dile getiren Yaktı, "Bunlardan biri de Amerika ama buna karşı Türk insanı güçlüdür. Daima doğru iş yapan ve dik duran AK Parti lideri Recep Tayip Erdoğan'ın her zaman yanında yer almıştır çünkü AK Parti gücünü milletten alıyor, başka yerden değil. Bu parti sırtını halkına yaslamıştır." dedi.
Yaktı, AK Parti'nin milletinin desteğini alan bir parti olduğuna işaret ederek, şunları kaydetti:"Dolayısıyla her ne yaparlarsa yapsınlar onların yapmış olduğu her şey boşa çıkacaktır. Bunlar tamamen Türkiye'nin önünü kesmek için oluşturulan suni gündemlerdir. 15 Temmuz 2016' da yapamadıklarını ekonomik yoldan yapmak istiyorlar. Ama milletimizin feraseti birlik ve beraberliği partimizin 16 yıldır Cumhurbaşkanımızın liderliğinde atılan temeller asla sarsılmayacaktır."
İstikbal Raks Basın Toplantısı Toplantı Feraset 

15 Ağustos 2018 Çarşamba günü yayınlandı