Ahmet Kural: 'Haksız olmak, haksızlığa uğramaktan daha acıdır'

Kural'ın çıkışı
Yargısız İnfaz Yargı Süreci Savunma Hakkı İstanbul Barosu Suç Duyurusu 

-Açıklamaları
-Yuhalanması

( İSTANBUL ) - Ahmet Kural: "Haksız olmak, haksızlığa uğramaktan daha acıdır"- Savcıya ifade veren Ahmet Kural, adliye çıkışında bir grup kadın tarafından yuhalandı İSTANBUL

- Oyuncu Ahmet Kural, Sıla Gençoğlu'na şiddet uyguladığı iddiasıyla savcıya avukatıyla birlikte ifade verdi. Gazetecilere açıklamalarda bulunan Kural, "Asılsız iftira, yargısız infaz yapanlara şunu söylüyorum. Haksız olmak, haksızlığa uğramaktan daha acıdır" dedi.
Ahmet Kural adliyeden ayrılırken bir grup kadın tarafından yuhalandı Şarkıcı Sıla Gençoğlu'na şiddet uyguladığı iddiaları ile ilgili Cumhuriyet savcısına ifade veren Kural, arından avukatıyla birlikte kameralar karşısına geçti. Avukat Sibel Aydın başından beri bir manipülasyon süreci yaşandığını belirterek, "Müvekkilimin talebiyle biz yaşanılan bu olayı hiçbir şekilde kamuoyuyla paylaşmama kararı aldık. Sadece yargı mercilerine ifade vereceğimizi söyledik Biz sayın savcıya ifademizi verdik. Müvekkilim ifadesine olayın tüm ayrıntılarını anlattı. Toplum tek taraflı bilgilenmiştir. Algı yaratılmıştır. Adil yargılanma hakkına ve savunma hakkına heresin saygı duyması gerekiyor" dedi.
Müvekkili Ahmet Kural'ın kişilik haklarına zarar verecek açılama yapan kişilerle ilgili suç duyurusunda bulunacağını söyleyen Aydın, "Özellikle Sıla hanımın avukatı meslektaşımı İstanbul barosuna şikayet edeceğim. Müvekkilimin kişilik haklarına zarar verecek herhangi bir asılız iddia nedeniyle uğrayacağı her türlü kurum hakkında yasal süreci derhal başlatıyoruz" ifadelerini kullandı. Oyuncu Ahmet Kural ise savcıya konu ile ilgili ifadesini verdiğini hatırlatarak, "Adalete güveniyorum, yargı süreci devam ediyor. Benim için yeni bir başlangıç. Böyle bir konu ile adımın anıldığı için herkesten özür diliyorum. Bu yaşananlar için asılsız iftira, yargısız infaz yapanlara şunu söylüyorum. Haksız olmak, haksızlığa uğramaktan daha acıdır" diye konuştu.
Ahmet Kural adliyeden ayrılırken, bir grup kadın tarafından da yuhalandı. (ÖFA
6 Kasım 2018 Salı günü yayınlandı