Ahıska Türklerinden Zeytin Dalı Harekatı'na destek - BİLECİK

- Düzenlenen programdan detaylar - Kaymakam Hasan Yaman'ın konuşması - Köy Muhtarı Arslan Güneş'in konuşması - Okunan mevlit - 70 yaşındaki Refika Alioğlu'nun konuşması - Ahıskalı vatandaşların konuşmalarıAhıska Türklerinden Zeytin Dalı Harekatı'na destek - Bilecik 'te Ahıska Türkleri, yaşadıkları Kapanalan köyünü bayraklarla donattı, şehitler için mevlit okuttu - Bozüyük Kaymakamı Yaman: - "Türk milleti her zaman zor gününde devletini yalnız bırakmamıştır. Burada okunan duaların aziz Mehmetçiğimize güç vereceğine inanıyoruz"BİLECİK (AA) - Bilecik 'in Bozüyük ilçesine bağlı Kapanalan köyünde oturan Ahıska Türkleri, Zeytin Dalı Harekatı'na destek verdi.Köy meydanını Türk bayraklarıyla donatıp, şehitler için mevlit okutan köylüler, harekata katkı sağlamak için para topladı.Programa katılan Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman, burada yaptığı konuşmada, şehitlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.Yaman, aziz Türk milletinin yurt dışında terörle mücadele eden Mehmetçik'e destek vermeyi sürdürdüğünü vurgulayarak, "Türk milleti her zaman zor gününde devletini yalnız bırakmamıştır. Burada okunan duaların aziz Mehmetçiğimize güç vereceğine inanıyoruz. Köyümüzde de orada cephede olan bir kardeşimiz var. Bu köyde böyle bir organizasyonun olması daha da ehemmiyet arz ediyor." diye konuştu.
Köy muhtarı Arslan Güneş de köyün tamamının vatanı korumak için cepheye gitmeye hazır olduğunu dile getirerek, "Elimizden ne geliyorsa bağışlıyoruz. Bugün Ahıska Türkleri yaşlı genç demeden oraya giderler." ifadelerini kullandı.Konuşurken gözyaşlarına hakim olamayan 70 yaşındaki Refika Alioğlu da "Şehit olan çocuklarımızın ruhuna Fatiha okuyacağız. Allah anne babalarına sabır versin. Çocuğumuzla, kızlarımızla gerekirse silah alır çıkarız, vatanımızı korumaya hazırız. Vatandan ayrı kalmayan vatanın tadını bilmez. Biz çok ayrı kalmışız vatandan, anne babalarımız vatan vatan diye gittiler. Allah Cumhurbaşkanımıza uzun ömür versin." görüşünü aktardı. - Afrin'deki asker oğlunu bekliyorVatani görevini yapan oğlu Afrin'de olan Kadir Balcı da oğlunun her gün kendisini aradığını belirterek, "Kayseri'de komando ama şu anda Afrin'de, her gün normalde arar. Bugün daha aramadı, tabii merak ediyoruz. Herkes vatan millet için gitmek ister. Cenabı Allah onu sağ salim gönderdi, inşallah sağ salim de geri gelmesini nasip eder." dedi.

Terörle Mücadele Komando Yaşlı Genç Yurt Dışı Uzun Ömür 

Uzun Ömür Hakkında
Alanında uzman konuklarla sağlık ve hayata dair her şey bu programda konuşulacak... Kilo problemlerinden kalp hastalıklarına, hayatın zorluklarıyla başa çıkabilme yollarına ve birçok hastalığın teşhis ve tedavi yöntemlerini ekranlara getiriyor olacak…...
devamı
6 Şubat 2018 Salı günü yayınlandı