Afyonkarahisarlı sanayiciler; “Cephede görev almaya hazırız”

-Toplantıdan detaylar
Saygı Duruşu Karahisar İmar Planı Genel Kurul İşadamları 

--Saygı duruşu istiklal marşı detaylar
--OSB Başkanı Bekir Yeşilay konuşması

( AFYON KARAHİSAR)- Afyonkarahisar OSB genel kurulu yapıldı AFYON KARAHİSAR

- Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi (OSB) olağan genel kurulunda sanayicilerle birlikte açıklamalarda bulunan OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenerek, “Tüm sanayici işadamlarımızla birlikte cephede görev almaya hazırız” dedi.
Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi (OSB) 18’inci olağan genel kurul toplantısı gerçekleştirildi.
OSB toplantı salonunda gerçekleştirilen genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
Divan Başkanlığı’nı Umut Temizer’in yaptığı genel kurul yönetim kurulu faaliyet raporu ve denetim kurulu raporlarının okunmasıyla devam etti. Gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda Organize Sanayi Bölgesi imar planı içerisinde bulunan arazinin Teknoloji Geliştirme Bölgesi ilan edilmesi sanayicilerin oy birliğiyle karara bağlandı. “Görev almaya hazırız” Toplantıda açıklamalarda bulunan OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay, sanayici işadamları olarak her zaman cephede görev almaya hazır olduklarını belirtti.
Yeşilay şöyle devam etti: “Sayın Cumhurbaşkanımız, Milli Savunma Bakanımız, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız ve Genel Kurmay Başkanımız; bizler organize sanayi iş adamları olarak barış döneminde sahada, sanayide ve istihdamda görevimizi yapmaktayız. Bizler emir buyurduğunuz zaman cephede her zaman her yerde Afyon organize sanayi iş adamları olarak emrinizdeyiz, görev almaya hazırız.” Açıklamaların ardından toplantı soru- cevap şeklinde devam etti.
8 Mart 2020 Pazar günü yayınlandı