Afyonkarahisar'daki otobüs kazası - ESKİŞEHİR ---- haberi eksik

- Cenazeden töreninden detaylarAfyonkarahisar'daki otobüs kazası - Yolcu otobüsünün su kanalına devrilmesi sonucu hayatını kaybeden yolculardan Sabri Demir'in cenazesi Eskişehir 'de, Hasan Işık'ın cenazesi ise Bilecik'te defnedildiESKİŞEHİR/BİLECİK (AA) - Afyonkarahisar'da yolcu otobüsünün su kanalına devrilmesi sonucu hayatını kaybeden yolculardan Sabri Demir'in cenazesi Eskişehir 'de, Hasan Işık'ın cenazesi ise Bilecik'te toprağa verildi.
Eskişehir Devlet Hastanesi morgundan alınan Sabri Demir'in naaşı, Mahmudiye ilçesine bağlı Mesudiye Mahallesi'ndeki evine getirildi.
Burada helallik alınmasının ardından vatandaşlar tarafından karşılanan cenaze, omuzlarda mahalle mezarlığına götürüldü. Demir'in cenazesi kılınan namazın ardından, burada defnedildi.Merhum Demir ve eşi Rüveyda Demir'in Antalya'da yaşayan kızları Arzu Tutlu ve 1,5 yaşındaki torunları Duru'yu ziyaret etmek için hafta sonu bulundukları kentten Eskişehir 'e döndükleri öğrenildi.Demir'in aynı kazada ağır yaralanan eşi Rüveyda Demir'in ise Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi'nde tedavisinin sürdüğü bildirildi.
Kazada hayatını kaybeden Hasan Işık'ın (55) cenazesi ise Söğüt ilçesine getirildi.
Işık'ın cenazesi Çelebi Mehmet Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından ilçe mezarlığına defnedildi.Işık'ın, kızının 4 yıl önce Antalya Akdeniz Üniversitesini kazanması ve kendisinin de 6 yıldır böbrek hastası olması nedeniyle daha iyi tedavi almak için Antalya'ya taşındığı öğrenildi.Işık'ın Antalya'dan Söğüt'e bazı iş ve işlemlerini yapmak üzere yola çıktığı ve Söğüt ilçesinde yaşayan ablasının da sabah kahvaltısına beklerken, kazada hayatını kaybettiği haberini aldıkları öğrenildi.Bu yıl kızının üniversiteden mezun olması nedeniyle Işık ailesinin Söğüt ilçesine tekrar taşınmayı planladıkları öğrenildi. 30 yıldır da şeker hastası olan Işık'a yakın zamanda böbrek nakli yapılması beklendiği öğrenildi.Deniz Gökçe'nin kullandığı 07 ZY 555 plakalı yolcu otobüsü, dün Afyonkarahisar - Antalya karayolunun 15. kilometresindeki Damlalı Boğazı mevkisinde boş su kanalına devrilmiş, 7 kişi ölmüş, 28 kişi yaralanmıştı.
Böbrek Hastası Otobüs Kazası Şeker Hastası Sabah Kahvaltısı Yolcu Otobüsü 

19 Eylül 2018 Çarşamba günü yayınlandı