Afyonkarahisar'a şehit ateşi düştü

Şehir evine bayrak asılması
Baba Ocağı Çatışma Şeker Hastalığı Terör Örgütü Teröristler 

-Görevliler
-Röp.

( AFYON KARAHİSAR) AFYON KARAHİSAR

- Siirt'te bölücü terör örgütü ile girilen çatışmada şehit olan Uzman Çavuş İbrahim Çetin'in Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde bulunan baba ocağına acı haberi ulaştı. Batman'da görev yapan ve Hasankeyf kırsalı Mava bölgesinde teröristlerle girdiği çatışmada başından yaralanan Çetin, ilk olarak helikopter ile 3. Komando Tugay Komutanlığına oradan da ambulansla Siirt Devlet Hastanesine getirildi.
Tedavi altına alınan 31 yaşındaki İbrahim Çetin, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştü. Şehidin acı haberi, ilçeye bağlı Alacami köyünde bulunan baba ocağına ulaştırılırken, evine de Türk bayrağı asıldı. Aileye haberi, Sandıklı Kaymakamı Köksal Şakalar, Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Jandarma Komutanı Üstteğmen Mehmet Çakır, Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı İsmail Kumartaşlı verirken 112 Acil Sağlık ekipleri de hazır bulundu. Anne ve babayı askeri erkan sakinleştirirken şehit haberini alan aile yakınları ve mahalleliler de taziye için gelmeye başladı.
Öte yandan, şehidin bir kardeşinin de 15 yıl önce vatani görevini yaparken şeker hastalığından hayatını kaybettiği öğrenildi.
24 Mart 2018 Cumartesi günü yayınlandı