Afrinli siviller PKK'nın yalanlarını anlattı - AFRİN

- Afrin 'den bu sabah geldiğini belirten Ahmed Abdo ile röportaj - Teröristlerin elinden kaçmayı başaran Afrin li Enise Hammud ile röportaj - Afrin li sivil Fehim Biddar ile röportajAFRİN/İSTANBUL (AA) - SAİD İBİCİOĞLU - Afrin 'den kaçarak Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusunun (ÖSO) terörden temizlediği bölgelere sığınan siviller, teröristlerin kendilerini canlı kalkan olarak kullanmak istediğini, kentten çıkmaya çalışan ailelere ateş açtığını ve hastaneleri yaktığını söyledi.

Afrin 'de yuvalanan terör örgütü PYD/PKK'nın TSK ve ÖSO'ya karşı canlı kalkan olarak kullanmak istediği siviller, yaşadıklarını ve PYD/PKK'nın yalanlarını AA'ya anlattı. - "PKK hastaneleri yakıyor, herkese ateş ediyor" Afrin 'den bu sabah geldiğini belirten Ahmed Abdo, teröristlerin Afrin 'den kaçanlara ateş ettiğini belirterek, " Ben, ailem, çocuklarım birlikte geldik. Dün yola çıkmıştık ama kontrol noktasında herkesi durdurdular, kalabalık vardı. Kimsenin çıkışına izin vermiyorlar." dedi.
Kentten ayrılmaya çalışanlara örgütün ateş açarak engel olmaya çalıştığını, gerekirse sivilleri katletmekten geri durmadığını ifade eden Abdo, "Sabah 06.00'da yola çıkmıştık. Kontrol noktasındaki kalabalığa iki tane roket attılar. Çok sayıda kişi öldü veya yaralandı. Herkes kaçıştı. Hastaneleri yakıyorlar, herkese ateş ediyorlar. PKK bunları yaptı. PKK'nın işi bu." diye konuştu.

Canlı Kalkan Alabalık Terör Örgütü Teröristler Kontrol Noktası 

17 Mart 2018 Cumartesi günü yayınlandı