Afrin şehitleri için mevlit okutuldu - KIRKLARELİ

- Okunan mevlit - Camiye gelen vatandaşlar genel ve detay görüntüler - Vatandaşlara dağıtılan lokma ve Türk Bayrağı Kırklareli 'nde Afrin şehitleri için mevlit okutulduKIRKLARELİ (AA) - Kırklareli 'nde, Türk Silahlı Kuvvetleri'nce (TSK), Suriye'nin Afrin bölgesinde başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan askerler için mevlit okutuldu.AK Parti İl Başkanlığı tarafından Hızırbey Camisi'nde cuma namazı öncesinde mevlit programı düzenlendi.
İlahi ve Kur'an - ı Kerim'in okunduğu programda konuşan İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, Türk milletinin birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu söyledi.

Afrin harekatı içinde Türk milletinin tek vücut olduğunu anlatan Demirtaş, Türkiye'nin birliğini ve dirliğini hiçbir gücün bozamayacağını vurguladı.Cuma namazının ardından vatandaşlara lokma ve Türk Bayrağı dağıtıldı.AK Parti İl Başkanı Alper Çiler, etkinlik sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, tüm şehitlere Allah'tan rahmet dileğinde bulundu.Vatanları için canlarını seve seve veren şehitleri hiçbir zaman unutmayacaklarını belirten Çiler, mevlite katılanlara teşekkür etti.Mevlite, İl Emniyet Müdürü Erkin Adalar, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür ile diğer kurum müdürleri de katıldı.

Şehit Beraberlik İlahi Cuma Namazı Gesi 

2 Şubat 2018 Cuma günü yayınlandı