AA'nın 'Yılın Fotoğrafları' oylaması - KIRIKKALE

AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması - KIRIKKALE - Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz'ın fotoğrafları incelemesi ve oy kullanması - Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz'ın konuşması - DetayAA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması - Kırıkkale Valisi Haktankaçmaz ve Milletvekili Öztürk, Anadolu Ajansının "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı - Vali Haktankaçmaz: "AA'nın çalışmalarını gururla izliyoruz. Yönetici olarak beğenerek takip ettiğimiz ve birlikte çalıştığımız bir kurum. Fotoğrafların da hepsi birbirinden değerli. İnsan seçmekte çok zorlanıyor"KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz ve AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.
Vali Haktankaçmaz, AA muhabirlerinin çektiği, oylamaya sunulan fotoğrafları tek tek inceledi.Haktankaçmaz, seçkideki, haber kategorisinde Wisam Hashlamoun'un "Direniş'in sembolü 14 yaşındaki Filistinli çocuk", yaşam kategorisinde Zekeriya Karadavut'un "Kostak profesyonel yürüteç ile yuvasına döndü", spor kategorisinde Abdullah Coşkun'un "Türkiye'nin sevinci" başlıklı fotoğraflara oy verdi.AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren ve fotoğrafları çeken muhabirleri tebrik eden Haktankaçmaz, şöyle konuştu:"AA'nın çalışmalarını gururla izliyoruz. Yönetici olarak beğenerek takip ettiğimiz ve birlikte çalıştığımız bir kurum. Fotoğrafların da hepsi birbirinden değerli. İnsan seçmekte çok zorlanıyor. Fotoğraflardan özellikle yaşam kategorisinde Zekeriya Karadavut'un "Kostak profesyonel yürüteç ile yuvasına döndü", spor kategorisinde Abdullah Coşkun'un "Türkiye'nin sevinci" başlıklı fotoğraflar bizimle doğrudan ilgili. Ampute futbol takımımızın oyuncusu Barış kardeşimizin Kırıkkale li olması ve Kostak köpeğimiz de geçmişini bildiğimiz bir konu. Wisam Hashlamoun'un "Direniş'in sembolü 14 yaşındaki Filistinli çocuk" fotoğrafı da bir kaç günlük bir konu. 14 yaşındaki bir çocuğun İsrail polisi tarafından darbedilmesi, sonrasında da çok sayıda polisin çocuğu gözleri bağlı şekilde götürmesini gösteren fotoğraftan çok etkilenmiştim. Bu fotoğrafların gerisinde çok büyük bir emek ve alın teri var. Emeği geçen bütün arkadaşları tebrik ediyorum. AA'nın fotoğraf yarışması da geleneksel hale geldi. Sadece Türkiye'de değil, dünyada da ses getiren bir yarışma haline geldi. AA'yı kurumsal olarak tebrik ediyorum. İnşallah başarılı çalışmalarınız Türkiye'nin ve Kırıkkale 'nin imajının yükselmesine katkıda bulunacak." - "AA, yurt içi ve dışında ülkemizi en iyi şekilde temsil ediyor"AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk de Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.
Öztürk, seçkideki fotoğraflardan haber kategorisinde Kayhan Özer'in "Erdoğan sevgisi", yaşam kategorisinde Zekeriya Karadavut'un "Kostak profesyonel yürüteç ile yuvasına döndü", spor kategorisinde Abdullah Coşkun'un "Türkiye'nin sevinci" başlıklı fotoğraflara oy verdi.Fotoğrafların çok güzel ve anlamlı olduğunu dile getiren Öztürk, "Anadolu Ajansı'nı tebrik ederim. Hakikaten hep liderlik yapıyor, kutluyorum. Anadolu Ajansı her yerde. AA, yurt içi ve dışında ülkemizi en iyi şekilde temsil ediyor." diye konuştu.

Yarış Muhabir Futbol Takımı Allah İsrail 

13 Aralık 2017 Çarşamba günü yayınlandı