AA'nın 'Yılın Fotoğrafları' oylaması - ÇORUM

AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması - ÇORUM - Vali Kılıç'ın fotoğrafları incelemesi - Vali Kılıç'ın fotoğraflar hakkında AA muhabirinden bilgi alması - Vali Kılıç'ın açıklaması AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması - Çorum Valisi Kılıç, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak, 3 fotoğrafa oy verdiÇORUM (AA) - Çorum Valisi Necmeddin Kılıç, Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.
Vali Kılıç, "haber", "yaşam" ve "spor" kategorilerindeki fotoğraflar arasından 3 eser için oy kullandı.Haber kategorisinde, Isparta Eğirdir Dağ Komando Okulundaki komando adaylarının zorlu eğitimini kareleyen Murat Yolcu'nun "Komandoların eğitimi" fotoğrafına oy veren Kılıç, yaşam kategorisinde de Arif Hüdaverdi Yaman'ın "Somali'de Çocukların Oyunu" adlı fotoğrafına oy kullandı.Vali Kılıç'ın spor kategorisindeki tercihi ise Tahir Turan Eroğlu'nun Kocaeli'de düzenlenen Avrupa Karate Şampiyonası'nda çektiği "Avrupa Karate Şampiyonası" adlı fotoğrafı oldu."Yılın Fotoğrafları Oylaması" çalışmasından dolayı Anadolu Ajansını ve foto muhabirlerini tebrik eden Kılıç, fotoğrafların anlamlı ve değerli olduğunu belirtti.
Anadolu Ajansının kuruluşu açısından dünyanın en eski medya kuruluşlarından olduğuna dikkati çeken Kılıç, "Anadolu Ajansı, yüz akı bir kuruluşumuz. Türkiye ve dünyadaki ajanslar içerisinden kuruluş tarihi olarak çok eski olanlardan. Dolayısıyla bilgi birikimi çok artmış, yüksek kapasiteye sahip olan bir kurumumuz. Sürekli yaptığı ve artık gelenek haline gelen fotoğraf oylamasının çok ciddi faydalarının olacağı açıktır. Ajansımızı ve çalışanları bu gayretlerinden dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum." ifadelerini kullandı.
Komando Muhabir Sparta Dolar Medya Kuruluşları 

22 Aralık 2017 Cuma günü yayınlandı