8. Uluslararası Manavgat Motosiklet Festivali - ANTALYA

- Motosiklet festivalinden ve motosikletçilerden detay görüntü - Kamp alanında görev yapan atlı jandarma ekibinden görüntü - Motosiklet süren Belediye Başkanı Şükrü Sözen'den görüntü - Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in açıklaması8. Uluslararası Manavgat Motosiklet Festivali - "Çocuk istismarına hayır" temasıyla düzenlenen festivale 6 ülkeden 5 bin motosikletçi katılıyorANTALYA (AA) - Antalya 'da, Manavgat Belediyesince bu yıl 8'incisi düzenlenen "Uluslararası Manavgat Motosiklet Festivali" başladı.
Festival için ilçeye gelen motosiklet tutkunları, kayıt ve akreditasyon işlemlerinin ardından Boğaz mevkisindeki ormanlık alanda çadırlarını kurarak kampa girdi.Etkinliğe, Türkiye'nin yanı sıra Sırbistan, Bulgaristan, Danimarka, Almanya ve İsveç'teki 120 kulüpten 5 bin motosikletçi katılıyor.Kamp alanına motosikletiyle gelen Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, gazetecilere yaptığı açıklamada, festival sonuna kadar yurt içi ve yurt dışından gelen katılımcı sayısının 5 bin olacağını söyledi.

Bu yıl festivalin ana temasını "Çocuk istismarına hayır" olarak belirlediklerini vurgulayan Sözen, festivalde çeşitli gösteriler, yarışmalar ve konserler düzenleneceğini ifade etti.
Festivalin ilçenin ekonomisine ve dünya çapında tanıtımına katkı sağladığını aktaran Şükrü Sözen, ağustosta "Manavgat Barış Suyu Festivali", eylülde ise "Side Medeniyetler Festivali" düzenleyeceklerini hatırlattı.Öte yandan, festival kapsamında bugün "Retrobüs" grubu sahne alacak. 12 Temmuz'da turnuvalar, yarışmalar, güvenlik seminerinin yanı sıra ünlü motosiklet şovmeni Troger Mokus bir gösteri yapacak.14 Temmuz'da ise geleneksel motosiklet korteji gerçekleştirilecek.
Akreditasyon Yurt Dışı Motosiklet Şov Ormanlı Motosikletçi 

11 Temmuz 2018 Çarşamba günü yayınlandı