8 Mart'ta şehit anneleri unutulmayacak

-kuyumcu dükkanından detaylar
Alışveriş Kuyumcu Dükkanı Şehit Anneleri Şehit Aileleri Hüseyin Karadağ 

--yazıdan detaylar
--alışveriş yapanlardan detaylar
--hüseyin karadağ'ın konuşması
--alışveriş yapanların konuşması
--genel görüntü ve detay

( TEKİRDAĞ - ÖZEL - HD) TEKİRDAĞ

- Tekirdağ’da faaliyet gösteren bir kuyumcu, Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla 8 Mart’ta satışlardan elde ettiği tüm karı şehit annelerine bağışlayacak. Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde bir kuyumcu, Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kampanya yaparak 8 Mart'ta satıştan elde ettiği karı şehit ailelerine gönderme kararı aldı. 8 Mart'ın özel olarak seçildiğine dikkat çeken iş yeri sahibi Hüseyin Karadağ, Dünya Kadınlar Günü'nde, şehit annelerinin de hatırlanmasını istediklerini belirtti.
"Huzurlu bir şekilde yaşıyorsak, aziz şehitlerimiz sayesindedir" Kuyumcu Hüseyin Karadağ, ortağıyla birlikte şehit aileleri için bir çalışma yapmayı düşündükleri ve böyle bir karar aldıklarını belirterek, "Bu vatan topraklarında, huzurlu bir şekilde yaşıyorsak, aziz şehitlerimiz sayesindedir. Biz bunu ortağımla birlikte düşünüp, bu aziz şehitlerimizin ailelerine neler yapabiliriz diye düşündükten sonra böyle bir çalışma yapabileceğimize kara verdik. 25 yıllık kuyumculuk hayatım var. Afrin’de devam eden harekatı biz de yakından takip ediyoruz. Mehmetçiğimiz ile gurur duyuyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. 8 Mart’ı seçmemizin nedeni aslında Anneler Günü çok daha anlamlı olurdu bizim için. Şehit anneleri adına yapılacağı için bu yardımın, en yakın tarih 8 Mart Dünya Kadınlar Günü olduğundan dolayı seçtik" dedi.
"Bütün esnaf arkadaşları da böyle çalışmalara davet ediyorum" Kuyumcuya alışverişe gelen Şerif Gültaş çalışmanın çok güzel olduğunu ve bütün esnafların böyle çalışmalar yapması gerektiğini vurgulayarak, "Tebrik ediyorum 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ndeki bütün gelirini Afrin’deki şehit ailelerine bağışlıyormuş. Bütün esnaf arkadaşları da böyle çalışmalara davet ediyorum" ifadelerini kullandı. "Şehit anneleri aileleri için daha anlamlı bir gün olmuş" Müşterilerden Songül Çakır ise yapılan çalışmanın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne denk getirilmesinin daha anlamlı olduğunu belirterek, "Güzel ve anlamlı bir gün seçilmiş, bunun için de ayrı bir yardımseverlik gerektiriyor. Kadınlar Günü seçilmesi de ayrı bir önem arz ediyor, hem şehit anneleri aileleri için daha anlamlı bir gün olmuş" dedi.

7 Mart 2018 Çarşamba günü yayınlandı