8 Mart Dünya Kadınlar Günü - BİTLİS/HAKKARİ

BİTLİS; - Kadınlara çiçek hediye edilmesinden detaylar - Kadın askerlerin çiçek vermesi - Askerin çocuğu sevmesiHAKKARİ; - Funda Toprak'ın kadınlarla bir araya gelmesi - Serginin gezilmesi - Polis ve askerlerin kadınlara çiçek vermesi8 Mart Dünya Kadınlar Günü - Bitlis , Van ve Hakkari'de güvenlik güçlerince kadınlara karanfil dağıtıldıBİTLİS (AA) - Bitlis , Van ve Hakkari'de güvenlik güçlerince, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" dolayısıyla kadınlara çiçek verildi.
Bitlis Jandarma Komutanlığındaki rütbeli kadın personel, Bitlis Tatvan Devlet Hastanesinde bir stant oluşturdu. Burada farkındalık oluşturmak amacıyla yaptıkları sosyal faaliyetleri projeksiyon cihazıyla hasta ve yakınlarına sunan görevliler, bu çalışmaları konu alan fotoğraf sergisi de açtı.Görevliler, stantta ve hastane servisinde yatan kadınlara çiçek vererek günlerini kutladı.Hastalar ile yakınları ise İl Jandarma Komutanlığına teşekkür ederek, askerlerle fotoğraf çektirdi.İl Jandarma Komutanı Albay Erhan Demir de başhekim Ferah Çakır'ı makamında ziyaret ederek çiçek verdi.Mutki İlçe Jandarma Komutanlığında görevli personel Dereyolu, Sekiliyazı ve Akıncı köylerine giderek kadınlara çiçek verdi ve günlerini kutladı.Kadınlar, askerlere teşekkür etti. - Hakkari ve VanHakkari Valiliği, Belediye Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce Bulvar Caddesi'nde etkinlik düzenlendi.
Vali Cüneyit Orhan Toprak'ın eşi Dr. Funda Toprak, kadın konulu resim sergisini gezdi ve karanfil dağıttı.
Toprak, daha sonra kadınlarla yemekte bir araya geldi.İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, çarşı merkezini gezerek kadınlarla bir süre sohbet etti.Aralarında kadın asker ve polislerin de bulunduğu ekip, kadınlara karanfil ve gül dağıttı.
Van Valiliği Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi ile İl Jandarma Komutanlığında görevli personel de kent merkezinde kadınlara karanfil verdi.
Hastane Güvenlik Güçleri Farkındalık Fotoğraf Sergisi Resim Sergisi 

8 Mart 2018 Perşembe günü yayınlandı